Ardei copti cu soia si piure de mazare

de CookieMonster in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 3605 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ardei copti cu soia:

  • 500 g ardei copti capia
  • 2 cepe medii
  • 3 catei usturoi
  • 100 g cuburi soia
  • boia iute
  • 1/2 lingurita coriandru
  • 3 linguri bulion

Piure de mazare:

  • 1 kg de mazare
  • 1/3 telina
  • 1 morcov
  • 2 linguri marar
  • 2 linguri de bulion
  • sare si piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei copti cu soia si piure de mazare:

Ardei copti cu soia

1.Cubuletele de soia se pun la fiert timp de 15 minute cu sare, boia si semintele de coriandru. Se lasa bine la scurs.

2. Ceapa curatata si taiata marunt se pune la calit intr-o lingura de ulei de masline. Cand devine sticloasa se adauga ardeii capia taiati fasii ( eu am avut o punga la congelator pusa din toamna, ardeii au fost copti pe plita si curatati) si se lasa focul domol.

3. Dupa 10 minute adaugati soia si bulionul si mai lasati inca 10 minute. Adaugati ustruroiul pisat, asezonati cu sare si boia si luati de pe foc.

Piure de mazare:

1. Curatati, spalati si taiati cubulete telina si morcovul. Incingeti intr-o tigaie 2 linguri de ulei si adaugati legumele. Lasati-le 3 minute.

2. Puneti mazarea si acoperiti pana la jumatate cu apa. Fierbeti-le aproximativ 20 de minute impreuna cu mararul

3. Adaugati bulionul, lasati inca 5 minute si asezonati cu sare si piper.

4. Luati legumele de pe foc si mixati-le cu blenderul de mana.

Mancarea se serveste calda cu mamaliguta si un pahar de vin bun.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei copti cu soia si piure de mazare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

CookieMonster 1

11.04.2013, 17:36

Alina te astept la o farfurie

CookieMonster 1

11.04.2013, 17:36

Imi era dor de tine bunica

Rocsi 1

11.04.2013, 22:47

Buna papica

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute cu soia si ciuperci