Ardei gras umplut cu urda si cas

de burdulea56 in Aperitive / Garnituri, 13 Oct 2010 | 6031 vizualizari

 

Foarte bine se potrivesc cu rosii sau cu mezeluri.

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi,
  • 200 g urda,
  • 100 g cas de oaie,
  • sare,
  • piper,
  • 1 ceapa,
  • 3 sau 4 fire de patrunjel.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei gras umplut cu urda si cas:

Se prepara o pasta din urda, cas de oaie razuit pe razatoarea cu gauri mici, ceapa razuita, patrunjelul verde, piper macinat, boia, sare (eu am mixat totul cu blenderul). Ardeii spalati se curata de samburi, se umplu cu aceasta pasta, apoi se adu la rece 30 minute, dupa care se pot consuma, se taie felii de grosimea unui deget. In cazul in care ati preparat prea multa pasta, aceasta nu se arunca, puteti umple rosii, sau puteti folosi la sandvisuri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei gras umplut cu urda si cas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (7)

nadina73 1

13.10.2010, 12:21

cu urda nu am incercat dar cu cas facut branza uite retata meahttp://bucataras.ro/retete/6068/ardei-rosu-umplut-cu-pasta-de-branza.html trebuie sa incerc si cu urda 5 furcu .Am urda ca mi-au adus ai mei din tara

burdulea56 1

13.10.2010, 17:01

Multumesc mult tuturor, Nadina, ti-am vizitat ardeiul umplut, e tare fain.

adry88 1

20.05.2011, 10:46

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu ardei, masline si sunca