Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan

de Ksenya in Conserve, 5 Oct 2016 | 8213 vizualizari

 

Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti spalati ,soiuri diferite
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 frunze telina spalate
  • 8-10 catei usturoi
  • ulei cat sa umplem golurile din borcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan:

Coacem ardeii pe plita,tabla  sau cuptor .

Intr-un borcan bine spalat, presaram putina  sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata grosier.Iarasi putina sare ,apoi un alt strat de ardei,usturoi si telina.Continuam asa pana umplem borcanul,ultimul strat sa se  termine cu frunze de telina .Umplerea se face pana la gulerul borcanului.Turnam incet ulei si asteptam pana se umple toate golurile,inchidem cu capac si dam la loc racoros.

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

pentru a crea un echilibru ,va sfatuiesc sa puneti ardei iuti si din cei mai putin iuti

2

Dupa ce ati consumat ardeii ,veti obtine un ulei aromat si picant pe care il puteti folosi la contimentat cartofi ,salate ,sosuri,pizza ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Ksenya 1

11.10.2016, 10:12

Multumesc de vizita

RuxyRux 1

11.10.2016, 23:05

Multumesc draga mea!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:20

Ce idee grozava!

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

6561 puncte

oanapl

6117 puncte

Constelatialeu

4978 puncte

Rocsi

4139 puncte

Ksenya

3107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort 53 ( ciocolatos )

ieri la 23:02

Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi 4

ieri la 18:22

Salata ruseasca  de gogonele verzi la borcan  (la rece)

de Ksenya 5

ieri la 13:32

RETETA RECOMANDATA
Conserva BIO de fasole verde in suc de rosii, pentru iarna