Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan

de Ksenya in Conserve, 5 Oct 2016 | 1710 vizualizari

 

Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti spalati ,soiuri diferite
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 frunze telina spalate
  • 8-10 catei usturoi
  • ulei cat sa umplem golurile din borcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan:

Coacem ardeii pe plita,tabla sau cuptor .


Intr-un borcan bine spalat, presaram putina sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata grosier.Iarasi putina sare ,apoi un alt strat de ardei,usturoi si telina.Continuam asa pana umplem borcanul,ultimul strat sa se termine cu frunze de telina .Umplerea se face pana la gulerul borcanului.Turnam incet ulei si asteptam pana se umple toate golurile,inchidem cu capac si dam la loc racoros.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

pentru a crea un echilibru ,va sfatuiesc sa puneti ardei iuti si din cei mai putin iuti

2

Dupa ce ati consumat ardeii ,veti obtine un ulei aromat si picant pe care il puteti folosi la contimentat cartofi ,salate ,sosuri,pizza ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ksenya 1

11.10.2016, 10:12

Multumesc de vizita

RuxyRux 1

11.10.2016, 23:05

Multumesc draga mea!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:20

Ce idee grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Busuioc conservat in ulei de masline