Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan

de Ksenya in Conserve, 5 Oct 2016 | 2280 vizualizari

 

Reteta ,pe care demult tot cochetam cu gandul la ea ,dar nu prea stiam cum s-o fac.E test si pentru mine ,sper sa va placa.
 

 

INGREDIENTE

  • 500 g ardei iuti spalati ,soiuri diferite
  • 1 lingurita sare
  • 3-4 frunze telina spalate
  • 8-10 catei usturoi
  • ulei cat sa umplem golurile din borcan
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan:

Coacem ardeii pe plita,tabla sau cuptor .


Intr-un borcan bine spalat, presaram putina sare ,asezam ardeii copti un strat,adaugam usturoi taiat subtire,apoi telina taiata grosier.Iarasi putina sare ,apoi un alt strat de ardei,usturoi si telina.Continuam asa pana umplem borcanul,ultimul strat sa se termine cu frunze de telina .Umplerea se face pana la gulerul borcanului.Turnam incet ulei si asteptam pana se umple toate golurile,inchidem cu capac si dam la loc racoros.


Pofta buna!



 

TIPS-URI

1

pentru a crea un echilibru ,va sfatuiesc sa puneti ardei iuti si din cei mai putin iuti

2

Dupa ce ati consumat ardeii ,veti obtine un ulei aromat si picant pe care il puteti folosi la contimentat cartofi ,salate ,sosuri,pizza ...etc

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti copti pusi in ulei la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Ksenya 1

11.10.2016, 10:12

Multumesc de vizita

RuxyRux 1

11.10.2016, 23:05

Multumesc draga mea!

navidad_2017 1

04.01.2017, 01:20

Ce idee grozava!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

RETETA RECOMANDATA
Sfecla rosie pentru salata