Ardei iuti in otet

de lia maria in Conserve, 20 Oct 2010 | 5274 vizualizari

 

Conserv in acest mod, de ani de zile, ardeiul iute, este o reteta extreme de simpla si rapida. Ardeii raman fermi si nu sunt prea acri, noua ne plac la nebunie.

 

INGREDIENTE

  • 2kg ardei iute
  • 1L otet de mere cu miere
  • sare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti in otet:

Spalam ardeii, le taiem coditele si-i indesam cu grija sa nu-i rupem, in borcanele dinainte spalate. In fiecare borcan, adaugam cate 1 lingurita, rasa, de sare, apoi umplem borcanele cu otetul de mere cu miere. Punem capacele, infiletam, scuturam putin borcanele, sa se dizolve sarea, apoi etichetam si depozitam borcanele in camara. Sunt deliciosi serviti cu ciorbe!


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

20.10.2010, 17:57

bravo Liaarunca cu un borcan si la mineeeee!

lira 1

24.10.2010, 19:49

asa ii pun si eu , doar ca folosesc otet de 9 grade si o lingurita de zahar la fiecare borcan

nadina73 1

26.10.2010, 01:14

ce fin arata super arunca un borcan si peste deal la mine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Picarella