Ardei iuti la otet

de luminita20_2006 in Conserve, 5 Oct 2010 | 6684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg ardei iuti
  • 2 l otet
  • 3 l apa
  • 100 gr zahar-
  • 100 ml miere albini
  • 2 linguri sare
  • 2 lingurite boabe musta
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti la otet:

Ardeii iuti se spala si se pun pe un prosop. Se face un amestesc din 2 l otet cu 3 l apa , miere, zahar , sare si boabe de mustar si se pune la fiert.

Ardeii se aseaza in borcane, cand fierbe otetul si se dizolva toate componentele se toarna peste ardei amestecul de otet ferbinte si se capseaza borcanele.

Se acopera cu o patura groasa si se lasa pana cand se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti la otet" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Castraveti bulgaresti reteta