Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati

de Bucataras Medi in Conserve, 28 Noi 2013 | 5407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 20 bucati ardei iuti rotunzi
  • 2 linguri cu smanata
  • 100 g branza cremoasa(philadelphia)
  • 6 linguri cu branza de oaie
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri brandy
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • sare
  • piper negru macinat
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati:

Se spala ardeii apoi le taiem cotorul ca un capac si scoatem semintele si nervurile.

Intr-un bol facem urmatorul amestec.............cu ajutorul unei furculite sfaraman branza de oaie pe care o amestecam cu smantana,branza Philadelphia ,usturoiul dat prin presa,rosmarinul si brandy.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust .

Amestecam bine pentru o buna omogenizare.

Umplem fiecare ardei cu aceasta mixtura iar deasupra mai putem presara putin rosmarin.Asezam ardeii astfel umpluti in borcane .


Incalzim usor uleiul de masline(sincera sa fiu nu am masurat ce cantitate am pus) si il turnam in borcane peste ardei.

Capacim.

Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.

Dupa o saptamana se pot manca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuti umpluti cu branza ,marinati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

gaby_duceag 1

28.11.2013, 15:20

am doua probleme ))))
1) capacim
pe cine?)

http://dexonline.ro/definitie/c%C4%83p%C4%83ci/paradigma

2) Lasam sa se raceasca borcanele si le dam la frigider.
Dupa o saptamana se pot manca.
ce? borcanele?)

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Medi ...da!!! extra spicy!

laura_n 1

29.11.2013, 17:17

Gabitzu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Aperitive festive