Vinete la borcan pentru iarna

de MIUTA in Conserve, 24 Sep 2011 | 87326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • vinete
  • sare
  • borcane
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete la borcan pentru iarna:

Cantitatea o alegeti dumneavoastra.Eu pun vinetele coapte de obicei in congelator dar acum m-am hotarat sa le pun in borcan deoarece am pus 30 kg si imi ocupa din spatiul pe care il pastrez pentru ghebe.


Am copt vinetele, le-am decojit si le-am pus la scurs.


Cand s-au scurs si racit le-am tocat.


Am pus putina sare de muraturi si am amestecat cu o lingura de lemn.


Am pus vinetele in borcane de 340 g. Daca aveti borcane de 420 g atunci in fiecare borcan o sa intre 1 kg de vinete.


Se pun capacele la borcane si se pun intr-o oala incapatoare cu apa. Se lasa sa fiarba la foc mic 40-50 minute.


Se scot apoi pe un prosop si se invelesc cu o patura. Se lasa asa pana se racesc.


Se depoziteaza in camara si se pastreaza foarte bine si doi ani.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete la borcan pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MIUTA 1

01.09.2013, 23:37

Lacaraelena duns inseamna bain marie.
Pupici

ReteteDePoveste 1

02.09.2013, 08:43

Teo 1

02.09.2013, 22:24

Asa e se pastreaza bine,raman albe si frumoase!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

5866 puncte

mirela0911

5420 puncte

Rocsi

5350 puncte

Ancutsa

3451 puncte

lucy2002

3062 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiti frantuzesti din albusuri „Langues de chat”

ieri la 23:32

Friptura de muschiulet de porc impletit

ieri la 23:25

Pui cu unt de arahide la punga la cuptor

ieri la 21:18

RETETA RECOMANDATA
Zacusca de vinete