Ardei murati cu varza, metoda rapida

de anisoara in Muraturi, 24 Mai 2010 | 14549 vizualizari

 

Dupa aceasta metoda rapida ,in 24 de ore, veti obtine o mancare deosebit de gustoasa din legume , o muratura de ardei umpluti cu varza.
Metoda de baza necesita un lucru foarte mare si de multa durata. Eu voi descrie o metoda foarte rapida si care poate fi preparata in orice timp al anului. Se pastreaza in frigider timp indelungat.
Este o mancare deosebita pentru masa de sarbatoare si puteti sa o preparati intr-un timp foarte scurt .

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati de ardei dulci mari
  • telina si marar
  • o lingura de sare
  • 2 linguri de otet
  • o lingura de zahar
  • 2 l de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei murati cu varza, metoda rapida:

Varza se prepara dupa aceasta receta VARZA MURATA IN 3 ORE si se lasa la murat

Ardeii se curata de codita si seminte, se spala. Intr-un vas se pune apa , sarea , otetul si zaharul si se lasa sa fiarba.Ardeii se fierb in apa clocotita cite 7-9 minute.Straduiti-va sa-i umpleti cu apa din cratita , cand se fierb, deoarece , se ridica la suprafata, daca sunt goi.

Se oparesc putin si frunzele si radacinele (optional) de telina . Vi se pare ca nu s-au fiert, dar nu este asa, sunt fierti. Se scot din cratita si se lasa sa se scurga de apa.

Fiecare ardei se umple cu varza murata ,se aranjeaza intr-un vas , se pun frunzele de telina intre ei si se acopera cu o patura groasa. Peste 24 de ore veti savura placerea de ardei murati , umpluti cu varza .

Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei murati cu varza, metoda rapida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

dicarmencitta1957 1

24.05.2010, 16:59

O bunatate,acritura am voie si ce bine ca sunt prima.Am inverzit si furculitele.Felicitari,arata tare bine.

anisoara 1

24.05.2010, 22:07

Merita sa o preparati, nu este acritura , este destul , de gustoasa. Am servit un barbat roman cu varza murata scoasa din frigider. Si mi-a spus de vre-o 3 ori, ca la aceasta varza nu-i trebuie alta mancare, o mananci goala cu paine, asa-i de gustoasa. Credeti-ma o spun sincer.

nadina73 1

24.05.2010, 23:39

super am trecut-o la favo si am pus si 5 furcu felicitari

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Ardei cu varza in otet (reteta Motan)