Ardei pane

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 20 Sep 2014 | 5190 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei
  • 200 gr faina
  • 50 gr parmezan
  • sare
  • lapte ( cat cuprinde )
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei pane:

Ardeii ii taiem in doua pe lung, indepartam cotorul,curatam de nervuri si seminte si ii spalam .

Separat amestecam intr-un bol  faina,laptele,parmezanul si potrivim de sare .Cantitatea de lapte depinde de tipul de faina folosit .Trebuie sa obtinem o compozitie asemanatoare celei pentru clatite .

Punem ulei la incins intr-o tigaie la foc potrivit . Cand uleiul s-a incins bine luam ardei , ii trecem prin compozitia cu parmezan si ii punem la prajit pe ambele parti . 

Se scot pe un servet de hartie pentru a elimina uleiul in exces .

Se servesc calzi sau reci , ca aperitiv sau alaturi de o portie de carne sau cartofi .

Pofta buna .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei pane" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei capia in aluat de bere