Ardei umpluti

de Oana in Pui, 27 Apr 2009 | 5598 vizualizari

 

Este unul din felurile mele preferate de mancare, cand eram insarcinata mancam dimineata, pranz si seara :). Trebuia sa aiba si mama si soacra si la oricine mergeam in vizita, ca ma izbea pofta :))))

Bunn, acum nu mai facusem de mult, aveam cativa ardei in frigider si i-am umplut cu carne de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 pulpe de pui dezosate
  • o ceapa
  • un morcov mic
  • o mana de orez
  • marar si patrunjel proaspat
  • un ou
  • cativa ardei grasi
  • 2 rosii
  • o cutie de rosii in bulion
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Carnea de pui am spalat-o, am taiat-o cubulete si am tocat-o la robot. Am schimbat apoi cutitul cu o lama cu zimti de razatoare mica si am pus ceapa si morcovul. Eu folosesc mult robotul de bucatarie, asa economisesc din timp. Am mutat apoi carnea intr-un castron, am pus deasupra orezul spalat, oul, verdeata tocata, sare si piper si am amestecat bine cu mana.

Ardeiul gras l-am spalat si am scos cotoarele, apoi l-am umplut cu carne. Eu am umplut si o rosie, ca mai aveam putin acarne. Se pot umple si jumatati de dovlecei, scobiti, fara miez. Din rosii am taiat cateva capacele si le-am asezat deasupra ardeilor.

Am asezat apoi ardeii intr-un vas adanc de iena, rosiile ramase le-am taiat cuburi mici si le-am pus printre ardei. Rosiile in bulion le-am taiat si pe ele marunt si le-am rasturnat in vasul de iena. Am mai adaugat si un pahar mare cu apa, am condimentat si am pus vasul cu capac la cuptor, cam o ora. La final, am desfacut in apa rece o lingura cu varf de faina si am turnat peste zeama de la ardei si am lasat vasul in cuptorul incins inca 15 minute, cu focul oprit.

Deasupra am pus marar verde si am mancat cu smantana. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Bucataras 1

28.04.2009, 00:10

ah, n-am mai mincat de mult. trebuie sa actionez

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ficat de pui prajit la tigaie
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui umplut, cu garnitura de cus-cus

de RODIMUR 7

ieri la 22:08

Cornulete din albusuri

de oanapl 6

ieri la 21:59

Saratele cu sos pesto si cascaval

de oanapl 6

ieri la 21:20

Prajitura de post cu dovleac

de Lau 9

ieri la 21:12

Mancare de cartofi

de Bunica 7

ieri la 18:43

RETETA RECOMANDATA
Orez cu legume si piept de pui