Ardei umpluti

de Oana in Vita, 15 Mai 2014 | 990 vizualizari

 

Ieri mi-am bagat nasul in congelator si am dat de o punguta cu ardei pentru umplut, ultimii de asta vara si am zis sa-i pregatesc, ca acum apar in gradina si e pacat, pai nu?

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ardei grasi pentru umplut
  • 500 g pulpa de vita (tocata)
  • un morcov
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu
  • marar si patrunjel
  • sare si piper 
  • 2 linguri ulei de masline
  • Pentru sos:
  • o cana suc de rosii facut de Irina :)
  • 2 cani cu apa
  • o ceapa, o mana rosii cherry
  • baza Mirodenia Fuchs
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Carnea am tocat-o si am amestecat-o cu ceapa taiata marunt, morcovul ras si ardeiul gras cuburi mici si am calit totul putin in 2 linguri ulei de masline, apoi am condimentat cu sare si piper. Ardeiul gras l-am scos din congelator de cu seara si l-am lasat intr-un castron in frigider. Am umplut ardeii si am pus capacele din felii de rosioare.


Am asezat ardeii intr-un vas de ceramica si am pregatit sosul. Ceapa taiata cubulete am amestecat-o cu rosiile ramase taiate cubulete, cu sucul de rosii si apa, am condimentat si am turnat totul peste ardei.


Am pus vasul cu ardei in cuptorul incalzit, la 200 grade, cam o ora si un sfert...initial am setat la 180 de grade, ca am copt in acelasi timp si cheesecake-ul :), apoi am marit temperatura si i-am lasat pana a scazut putin si sosul iar toate legumele erau moi.


Am servit cu smantana si paine neagra, iamiii!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.05.2014, 20:34

Tare buni!

Oana 1

15.05.2014, 22:56

Cand eram insarcinata cu Stef, am avut o perioada in care mancam zilnic! Daca ma duceam la cineva in vizita si ma intrebau ce sa imi faca bun, eu ceream ardei umpluti

robert_badica 1

15.07.2014, 09:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza