Gulyas de vitel cu galuste de cartofi

de Panacris in Vita, 11 Mar 2012 | 2958 vizualizari

 

O mancare savuroasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vitel 500 g.
  • zacusca sau ghiveci de legume din "camara" 1 borcan
  • bulion de casa 200 ml.
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare iodata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de vitel cu galuste de cartofi:

Carnea se spala, se curata de pileite si taie cubulete. Se pune carne in oala cu presiune, Kukta, se adauga zacusca sau ghiveciul de legume, bulionul, foia de dafin , cate boabe de piper, cimbru uscat 1/2 lingurita si un praf de sare. Se adauga cca. 1 l de apa, se inchide oala ermetic, se pun la foc iute, iar dupa ce incepe sa "fluiere" se lasa la foc mic, cca. 1 ora.


Guyasul se serveste cu galuste din cartofi sau faina.


Galustele de cartofi se obtin dintr/un amestec de cartofi fierti si pasati (cca. 500 g), cartofi cruzi si rasi marunt (cca. 2 bucati), oua (1-2 bucati), faina,(cca. 50 g.), sare si piper. Se formeaza bile care se fierb in apa clocotita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vitel cu galuste de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

babi5 1

09.02.2013, 19:42

bunaaaaaaa!!

sasha62 1

17.10.2013, 09:42

Arta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura Cadou