Gulyas de vitel cu galuste de cartofi

de Panacris in Vita, 11 Mar 2012 | 3555 vizualizari

 

O mancare savuroasa si consistenta!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de vitel 500 g.
  • zacusca sau ghiveci de legume din "camara" 1 borcan
  • bulion de casa 200 ml.
  • cimbru uscat
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • sare iodata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulyas de vitel cu galuste de cartofi:

Carnea se spala, se curata de pileite si taie cubulete. Se pune carne in oala cu presiune, Kukta, se adauga zacusca sau ghiveciul de legume, bulionul, foia de dafin , cate boabe de piper, cimbru uscat 1/2 lingurita si un praf de sare. Se adauga cca. 1 l de apa, se inchide oala ermetic, se pun la foc iute, iar dupa ce incepe sa "fluiere" se lasa la foc mic, cca. 1 ora.


Guyasul se serveste cu galuste din cartofi sau faina.


Galustele de cartofi se obtin dintr/un amestec de cartofi fierti si pasati (cca. 500 g), cartofi cruzi si rasi marunt (cca. 2 bucati), oua (1-2 bucati), faina,(cca. 50 g.), sare si piper. Se formeaza bile care se fierb in apa clocotita.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulyas de vitel cu galuste de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Panacris 1

12.03.2012, 19:42

Multumesc de aprecieri!

babi5 1

09.02.2013, 19:42

bunaaaaaaa!!

sasha62 1

17.10.2013, 09:42

Arta!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vitel cu sos de mustar