Muschiulet de vitel cu ciuperci

de diaconta in Vita, 20 Aug 2011 | 2041 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de vitel
  • 3 morcovi
  • 3 buc ceapa uscata
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • sare,piper
  • ulei
  • supa de legume
  • 2 linguri smantana
  • o lingura amidon
  • marar,patrunjel,frunza de telina,leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu ciuperci:

Muschiuletul se taie felii mai groase ,care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-au prajit putin le condimentam cu sare si piper.Se curata ceapa si morcovii si se taie cubulete.In uleiul in care am prajit carnea,punem ceapa uscata si verde,impreuna cu morcovii.ii lasam sa se prajeasca pana cand ceapa devine sticloasa.Apoi asezam carnea peste zarzavat,punem supa de legume si lasam sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta carnea adaugam si ciupercile si leusteanul.


Amestecam smantana cu amidonul.Apoi luam cate putin sos si turnam peste ea,pana cand temperatura ei se apropie de cea a sosului care fierbe.Turnam peste sos,mai lasam sa fiarba putin.Punem si verdeata si oprim focul.


Simplu ,rapid si delicios.


Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

kukibella 1

23.08.2011, 15:32

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:23

Hmm...azi tocmai am cumparat un muschi de vita si ma gandeam cum sa il prepar, reteta ta imi face cu ochiul; trebuie sa o incerc cat mai curand!

diaconta 1

09.10.2011, 21:24

Liana sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert tarta cu mere si iaurt
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

RETETA RECOMANDATA
Sultan Kebab