Muschiulet de vitel cu ciuperci

de diaconta in Vita, 20 Aug 2011 | 3975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de vitel
  • 3 morcovi
  • 3 buc ceapa uscata
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • sare,piper
  • ulei
  • supa de legume
  • 2 linguri smantana
  • o lingura amidon
  • marar,patrunjel,frunza de telina,leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu ciuperci:

Muschiuletul se taie felii mai groase ,care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-au prajit putin le condimentam cu sare si piper.Se curata ceapa si morcovii si se taie cubulete.In uleiul in care am prajit carnea,punem ceapa uscata si verde,impreuna cu morcovii.ii lasam sa se prajeasca pana cand ceapa devine sticloasa.Apoi asezam carnea peste zarzavat,punem supa de legume si lasam sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta carnea adaugam si ciupercile si leusteanul.

Amestecam smantana cu amidonul.Apoi luam cate putin sos si turnam peste ea,pana cand temperatura ei se apropie de cea a sosului care fierbe.Turnam peste sos,mai lasam sa fiarba putin.Punem si verdeata si oprim focul.

Simplu ,rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kukibella 1

23.08.2011, 15:32

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:23

Hmm...azi tocmai am cumparat un muschi de vita si ma gandeam cum sa il prepar, reteta ta imi face cu ochiul; trebuie sa o incerc cat mai curand!

diaconta 1

09.10.2011, 21:24

Liana sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc