Muschiulet de vitel cu ciuperci

de diaconta in Vita, 20 Aug 2011 | 3864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de vitel
  • 3 morcovi
  • 3 buc ceapa uscata
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • sare,piper
  • ulei
  • supa de legume
  • 2 linguri smantana
  • o lingura amidon
  • marar,patrunjel,frunza de telina,leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu ciuperci:

Muschiuletul se taie felii mai groase ,care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-au prajit putin le condimentam cu sare si piper.Se curata ceapa si morcovii si se taie cubulete.In uleiul in care am prajit carnea,punem ceapa uscata si verde,impreuna cu morcovii.ii lasam sa se prajeasca pana cand ceapa devine sticloasa.Apoi asezam carnea peste zarzavat,punem supa de legume si lasam sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta carnea adaugam si ciupercile si leusteanul.

Amestecam smantana cu amidonul.Apoi luam cate putin sos si turnam peste ea,pana cand temperatura ei se apropie de cea a sosului care fierbe.Turnam peste sos,mai lasam sa fiarba putin.Punem si verdeata si oprim focul.

Simplu ,rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kukibella 1

23.08.2011, 15:32

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:23

Hmm...azi tocmai am cumparat un muschi de vita si ma gandeam cum sa il prepar, reteta ta imi face cu ochiul; trebuie sa o incerc cat mai curand!

diaconta 1

09.10.2011, 21:24

Liana sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Gulas unguresc