Ardei umpluti

de Andreea Baraboi in Porc, 11 Oct 2014 | 2335 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei marime medie
  • 6 cepe
  • 2 cani orez
  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 linguri bulion
  • vegeta
  • piper
  • 2 oua
  • patrunjel
  • marar.
  • ulei
  • apa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardeii si le taiem capacele si ii curatam de seminte si ii lasam la scurs!


Curatam ceapa si o tocam marunt unde o punem la calit in tigaie, dupa ce se inmoaie destul adaugam bullionul si le lasam sa se mai caleasca pt 10 min.


Spalam orezul, il scurgem de apa si il adaugam in calitura de ceapa cu bulion, Le lasam sa se raceasca .


Intr-un vas adaugam carnea tocata peste care rasturam calitura de ceapa rece unde adaugam, 2 oua, patrunjel , marar, vegeta si piper, le amestecam bine pana rezulta o compozitie destul de stabila.Daca vi se pare prea subtire adaugati o lingura faina de grau.


Cu aceasta umplutura umplem ardeii si ii inchidem cu capacele propii.


Pe fundul oalei unde ii punem la fiert adaugam cateva frunze de vie, sau cum am facut eu, cand am facut zarzavatul am pus la uscat cozile de la patrunjel si marar si acum le-am pus pe fundul oalei pt ardei,umplem cu appa dar apa sa depaseasca 2 degete de ardei .Ii acoperim cu capac si ii lasam la fiert la foc mic pt circa o ora!


Pofta buna !!

TIPS-URI

1

Mi-a mai ramas ceva umplutura pe care am folosit-o pt 30 sarmalute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

12.10.2014, 08:37

- Andreea - 1

12.10.2014, 09:36

babi5 1

13.10.2014, 18:46

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sandwich cald American

ieri la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

ieri la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita