Ardei umpluti

de Andreea Baraboi in Porc, 11 Oct 2014 | 1325 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 ardei marime medie
  • 6 cepe
  • 2 cani orez
  • 1 kg carne tocata porc
  • 4 linguri bulion
  • vegeta
  • piper
  • 2 oua
  • patrunjel
  • marar.
  • ulei
  • apa
Portii: 15
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Spalam ardeii si le taiem capacele si ii curatam de seminte si ii lasam la scurs!


Curatam ceapa si o tocam marunt unde o punem la calit in tigaie, dupa ce se inmoaie destul adaugam bullionul si le lasam sa se mai caleasca pt 10 min.


Spalam orezul, il scurgem de apa si il adaugam in calitura de ceapa cu bulion, Le lasam sa se raceasca .


Intr-un vas adaugam carnea tocata peste care rasturam calitura de ceapa rece unde adaugam, 2 oua, patrunjel , marar, vegeta si piper, le amestecam bine pana rezulta o compozitie destul de stabila.Daca vi se pare prea subtire adaugati o lingura faina de grau.


Cu aceasta umplutura umplem ardeii si ii inchidem cu capacele propii.


Pe fundul oalei unde ii punem la fiert adaugam cateva frunze de vie, sau cum am facut eu, cand am facut zarzavatul am pus la uscat cozile de la patrunjel si marar si acum le-am pus pe fundul oalei pt ardei,umplem cu appa dar apa sa depaseasca 2 degete de ardei .Ii acoperim cu capac si ii lasam la fiert la foc mic pt circa o ora!


Pofta buna !!

 

TIPS-URI

1

Mi-a mai ramas ceva umplutura pe care am folosit-o pt 30 sarmalute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Xandrinne 1

12.10.2014, 08:37

Andreea Caroline 1

12.10.2014, 09:36

babi5 1

13.10.2014, 18:46

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ardei scazuti cu sos de rosii