Porc chinezesc

de Brindusa in Porc, 6 Ian 2010 | 5894 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne porc taiata cubulete mici (2-3 cm)
  • 1 lingurita amidon
  • 1 cutie muguri de fasole (soia)
  • 1 cutie porumb tanar
  • 1 mana alune macadamia (sau de care aveti)
  • 1 ceapa medie, tocata marunt
  • 3 catei usturoi rasi fin
  • 2 cm ghimbir ras fin
  • 3 linguri sos soia
  • cateva picaturi sos chilli (sau sos de ardei iuti)
  • ulei pentru prajit (mai mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc chinezesc:

Pune un wok (sau o tigaie mare) la incalzit si adauga uleiul. Pune alunele la prajit in uleiul fierbinte pana ce devin aurii. Scoate-le.


Amesteca cubuletele de carne cu amidonul si pune-le in uleiul incins. Prajeste la foc mediu pana ce carnea este aurie si bine facuta. Scoate carnea pe o farfurie.


Scurge uleiul din tigaie, pastrand 2 linguri din el. Prajeste putin usturoiul si ghimbirul in ulei. Adauga ceapa si stir-fry 2 minute. Adauga mugurii de fasole si stir- fry 3 minute. Adauga porumbul si stir- fry 3 minute. Adauga carnea, sosul soia, sosul chilli, amesteca bine si mai gateste 2-3 minute.


Amesteca alunele si serveste cu garnitura de taietei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Porc chinezesc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (2)

Oana 1

08.01.2010, 23:13

Foarte bine arata

Ligia Bxl 1

22.02.2011, 19:15

o bunatate

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Friptura de muschiulet la cuptor