Ardei umpluti

de madab in Mancaruri cu carne, 24 Mar 2015 | 919 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g carne de vita
  • 150 carne de porc
  • 7 ardei mari Pentru umplut
  • 1 ardei pentru aluat
  • 2 oua
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 1 comserva rosii cubulete
  • sos de rosii
  • Sare
  • piper
  • faina
Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Se curata legumele , se spala si se toaca marunt(ceapa si ardeiul) , iar morcovul se da pe razatoare. Legumele se calesc bine si la sfarsit se adauga putin sos de rosii.  Intr-un bol se pune carnea ,ouale , sarea, piperul , legumele calite si racite si putina faina. Se amesteca bine toate impreuna. 

Cei 7 ardei se curata pentru a putea fi umpluti. Dupa ce au fost curatati bine se spala , se scurg bine si se umplu cu aluatul rezultat. Se pun intr-o oala.  Se face un sos din conserva de rosii cu putina sare si piper si apa fierbinte.Se amesteca bine si se pune peste ardei. Se dau la cuptor la foc mediu pentru cateva ore.  Sosul ce va rezulta dupa fierbere nu va fi foarte gros dar va fi foarte gustos.

Pofta buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Ardei umpluti-0
Ardei umpluti-1
Ardei umpluti-2
Ardei umpluti-3
Ardei umpluti-4
Ardei umpluti-5
Ardei umpluti-6
Ardei umpluti-7
Ardei umpluti-8

COMENTARII (12)

Teo

Teo 1

24.03.2015, 22:24

Nu as refuza niciodata,atat de mult imi plac!

iri_iri

iri_iri 1

25.03.2015, 12:52

Imi plac , dar din pacate in perioada aceasta sunt scumpi ardeii si aștept sa apar ai noștri romanest.....

MOKUSKA

MOKUSKA 1

26.03.2015, 10:57

Si mie imi plac foarte mult

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!