Ardei umpluti

de ana in Mancaruri cu carne, 29 Iul 2010 | 4312 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne tocata (vita+porc)
  • 1 ceapa
  • 1 pahar de orez
  • 14 ardei potriviti
  • cimbru,piper
  • pasta de ardei iute
  • sare
  • 2 oua
  • 300 ml bors
  • 1 kg rosii
  • 3 linguri cu ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii ii spalam bine si le scoatem cotorul curand bine interiorul de seminte.

Carnea tocata o amestecam cu ceapa taiata cubulete mici,cele 2 oua,sarea ,piperul ,cimbrul si orezul spalat bine.

Cu aceasta compozitie umplem ardeii (nu ii umplem detot ,trebuie sa lasam putin spatiu pentru ca orezul isi mareste volumul)

Ardeii umpluti ii capacim cu felii de rosii.Ii asezam  in "picioare" intr-o oala cu pereti inalti ,turnam borsul apoi turnam apa ca sa acoperim ardeii.Le punem capac si ii fierbem la foc mic .Rosiile ramase le taiem cubulete si le calim in ulei .Pasta obtinuta o turnam peste ardei spre final.

Ii servim calzi alaturi de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

nadina73 1

29.07.2010, 11:45

eu tot asetpt ardei de la tavipana ce imi trimite tavi iau de la tinedecis is aici tot 5 f

Julie 1

29.07.2010, 22:00

Imi plac mult!

ana 1

30.07.2010, 09:47

Nadina Tavi a cam dat bir cu fugitii @Julie si noua ne plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mititei sau mici la gratar