Ardei umpluti cu carne de porc

de Cris2711 in Porc, 29 Dec 2011 | 2386 vizualizari

 

una dintre versiunile pe care le pregatesc:)

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr. carne de porc tocata
  • 5-6 ardei grasi
  • 1 ceapa
  • 100 gr. de orez
  • ulei de masline 2-3 linguri
  • 2-3 rosii
  • pasta de tomate
  • 2-3 morcovi 
  • dafin
  • usturoi
  • Feta(optional)
  • marar(optional)
  • sare 
  • piper
  • patrunjel proaspat sau congelat
  • 2 oua
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Se taie capacele ardeilor si se pastreaza. Se scot intai semintele si cotoarele din ardei. Orezul se spala si se scurge. Ceapa si usturoiul se taie marunt. Morcovul si rosiile se taie marunt.


Uleiul se incinge intr-o cratita. Se calesc ceapa si usturoiul. Apoi se adauga carnea tocata si se rumeneste. Cand este rumenita se adauga orezul. Apoi se adauga dafinul si oregano, pasta de tomate, morcovii, dafinul, Feta,ouale, sarea, piperul si rosiile. Se rumeneste bine apoi se ia de pe foc, se lasa un pic la racit.


Se ia o cratita in care se pun ardeii umpluti cu compozitia pregatita anterior.Se acopera cu capacele proprii si apoi se adauga apa in cratita, cam pana la jumatate, ca sa nu dea afara. Se lasa intre 50-60 de minute la fiert, la foc mediu.


Se servesc calzi si cu smantana si patrunjel deasupra. Mie imi plac alaturi de un pireu ca la mama acasa:) ,sotul meu ii prefera cu orez.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (99)

Cris2711 1

03.02.2012, 16:03

Horia iti multumesc mult pentru aprecieri

cocolina 1

19.04.2012, 13:33

Foarte buni

Cris2711 1

20.04.2012, 00:52

Cocolina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti