Cartofi umpluti a la Roberta

de epurasha2bb in Porc, 9 Iul 2010 | 4504 vizualizari

 

facuti cum imi place mie si nu am mai vazut la nimeni pana acum :)

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi potriviti,
  • unt cat o nuca,
  • sare,
  • crengute de cimbru verde sau rozmarin,
  • cascaval cat sa umplem cartofii,
  • 1/2 ardei capia rosu,
  • 5 felii de bacon foarte subtiri
  • o felie de vanata
  • cateva felii de morcov taiate pe lung
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti a la Roberta:

Cartofii se spala si se curata de coaja, se foloseste unealta de scos cotorul de la mar si se scoate un tubulet din miezul cartofilor chiar pe mijloc.Cu aceeasi unealta vom scoate din roata de cascaval tubulete de cascaval cu care vom umple cartofii. Cartofii se fierb pe jumatate apoi se scot si se lasa putin sa se raceasca.Apoi se umplu cu tubuletele de cascaval astfel: punem un tubulet de cascaval apoi cubulete de ardei rosu apoi iar tubuletul de cascaval.Apoi invelim cartoful astfel umplut in felia subtire de bacon pe care am asezat la mijloc frunzulite de cimbru verde sau rozmarin.


Se ruleaza bine si se aseaza cartofii pe o hartie de copt intr-o tava. Deasupra presaram bucatele mici de unt din loc in loc.Alaturi de cartofii umpluti au am asezat si tubuletele cu miezul lor pe care le-am invelit in cate o fasiuta subtire de coaja negra de vanata. Alte baghetele subtiri de morcov, ardei si vanata si le-am legat cu o alta felie subtire de bacon si le-am bagat toate la cuptor.Am lasat sa se rumeneasca si rezultatul a fost delicios!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti a la Roberta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

epurasha2bb 1

10.07.2010, 12:15

rocsi

jolygina 1

07.10.2010, 02:19

woau fara cuvinte o idee minunata ,trebie sa incerc

epurasha2bb 1

07.10.2010, 08:04

mersi yoly, cartoful e baza pana la urma! fara el ce ne-am face?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume