Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pe linga ciorba de perisoare am zis ca merg si ardeii umpluti, asa ca am purces la treaba
Am curatat ceapa, am tocat-o, apoi am pus-o intr-o tigaie impreuna cu uleiul la calit. Am adaugat piperul si boiaua.
Intr-un castron am pus carnea macinata, am adaugat orezul bine spalat in prealabil, ceapa calita si mararul tocat. Am amestecat compozitia bine si am umplut ardeii care i-am curatat inainte si i-am spalat bine.
I-am asezat intr-o oala, apoi i-am pus la fiert. Inainte cu zece minute de a se termina am adaugat bulionul. De obicei la ardeii umpluti se face sos de bulion, eu am optat sa-l adaug asa simplu.
1
Cine vrea poate sa faca sosul de bulion
2
Sau in loc de bulion se poate adauga conserva de rosii decojite sau rosii proaspete
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult