Ardei umpluti cu carne de porc

de babi5 in Porc, 15 Iun 2013 | 2285 vizualizari

 

Pe linga ciorba de perisoare am zis ca merg si ardeii umpluti, asa ca am purces la treaba

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg carne macinata
  • 350 gr orez
  • 5 cepe
  • 100 ml ulei
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
  • boia dulce
  • vegeta
  • 24 ardei (cca. 2 kg)
  • bulion (eu am folosit de-al meu )
  • putin cimbru
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne de porc:

Am curatat ceapa, am tocat-o, apoi am pus-o intr-o tigaie impreuna cu uleiul la calit. Am adaugat piperul si boiaua.


Intr-un castron am pus carnea macinata, am adaugat orezul bine spalat in prealabil, ceapa calita si mararul tocat. Am amestecat compozitia bine si am umplut ardeii care i-am curatat inainte si i-am spalat bine.


I-am asezat intr-o oala, apoi i-am pus la fiert. Inainte cu zece minute de a se termina am adaugat bulionul. De obicei la ardeii umpluti se face sos de bulion, eu am optat sa-l adaug asa simplu.

TIPS-URI

1

Cine vrea poate sa faca sosul de bulion

2

Sau in loc de bulion se poate adauga conserva de rosii decojite sau rosii proaspete

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

babi5 1

15.06.2013, 18:44

Multumesc Merisor da sunt intradevar buni dar trebuie sa aleg in asa fel meniul incit sa poata minca si batrini mei ..te pup

Rocsi 1

15.06.2013, 20:39

Ce de bunatati ai pregatit

babi5 1

15.06.2013, 22:41

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9081 puncte

Rocsi

5723 puncte

mirela0911

3857 puncte

katty

3367 puncte

mihaelar63

3252 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi de post
  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

  • 25

    MI

  • 26

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de conopida cu porumb, ton si masline

de katty 6

la 15:56

Rulada de cartofi, cu sunca si cascaval

de RODIMUR 7

ieri la 19:01

Placinta cu foi de cartofi, sunca si branza

de Rocsi 9

ieri la 18:34

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti ardelenesti