pulpa de porc in foi de varza acra

de mihaelar63 in Porc, 24 Ian 2010 | 5610 vizualizari

 

o pulpita de porc impanata cu carnaciori infofolita [doar e frig] in foi de varza acra, data apoi la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 300 gr carnat afumat [ sau cabanos ]
  • ardei rosu si galben ,
  • cozi de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • ulei
  • 6 foi mari de varza acra 
  • 2 linguri de miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pulpa de porc in foi de varza acra:


  1. pulpa de porc se spala .

  2. cu ajutorul cutitului se fac intepaturi adinci in care se introduce carnatul, ardeiul rosu usturoiul si coditele de ceapa din loc in loc .

  3. se condimenteaza pulpa cu sare , piper , rozmarin si se prajeste in tigaia cu putin ulei pana prinde crusta pe toate partile .

  4. pulpa se inveleste in foi de varza acra si se pune intr-o tava cu putina apa .

  5. se da o ora la cuptor , din cand in cand se stropeste cu sosul format .

  6. se indeparteaza foile de varza si se unge pulpa cu putina miere .

  7. se mai lasa 10 min pana se rumeneste frumos .

  8. serviti cu garnitura dorita .[ noi am avut cartofi taranesti ]

 

TIPS-URI

1

aceasta reteta merge foarte bine la pulpa de berbecut , in acest caz pentru impanat folositi si slaninuta sau bacon , berbecutul fiind mai sec .

2

pentru impanare puteti folosi si alte legume , de exemplu morcovul arata bine .

3

prin prajirea in tigaie pana se face crusta se pastreaza carnea suculenta in interior si crocanta la exterior .

Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de porc in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

09.02.2010, 23:52

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:27

f bn arata, nici eu nu prea manac porc, insa sotul meu numai porc ar mancaasa k dau repede de aici sa nu vada k apoi o sa ma bata la cap sa-i fac

gargantua 1

01.12.2010, 13:55

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Platou taranesc