pulpa de porc in foi de varza acra

de mihaelar63 in Porc, 24 Ian 2010 | 8178 vizualizari

 

o pulpita de porc impanata cu carnaciori infofolita [doar e frig] in foi de varza acra, data apoi la cuptor.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 300 gr carnat afumat [ sau cabanos ]
  • ardei rosu si galben ,
  • cozi de ceapa verde
  • 5 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • ulei
  • 6 foi mari de varza acra 
  • 2 linguri de miere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA pulpa de porc in foi de varza acra:

  1. pulpa de porc se spala .
  2. cu ajutorul cutitului se fac intepaturi adinci in care se introduce carnatul, ardeiul rosu usturoiul si coditele de ceapa din loc in loc .
  3. se condimenteaza pulpa cu sare , piper , rozmarin si se prajeste in tigaia cu putin ulei pana prinde crusta pe toate partile .
  4. pulpa se inveleste in foi de varza acra si se pune intr-o tava cu putina apa .
  5. se da o ora la cuptor , din cand in cand se stropeste cu sosul format .
  6.  se indeparteaza foile de varza si se unge pulpa cu putina miere .
  7. se mai lasa 10 min pana se rumeneste frumos .
  8. serviti cu garnitura dorita .[ noi am avut cartofi taranesti ]

TIPS-URI

1

aceasta reteta merge foarte bine la pulpa de berbecut , in acest caz pentru impanat folositi si slaninuta sau bacon , berbecutul fiind mai sec .

2

pentru impanare puteti folosi si alte legume , de exemplu morcovul arata bine .

3

prin prajirea in tigaie pana se face crusta se pastreaza carnea suculenta in interior si crocanta la exterior .

Daca ti-a placut reteta noastra "pulpa de porc in foi de varza acra" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ramo_cata 1

09.02.2010, 23:52

Dana Cristea - pusikmea 1

07.03.2010, 07:27

f bn arata, nici eu nu prea manac porc, insa sotul meu numai porc ar mancaasa k dau repede de aici sa nu vada k apoi o sa ma bata la cap sa-i fac

gargantua 1

01.12.2010, 13:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Spaghete bolognese reteta traditionala de paste din Italia

ieri la 23:04

Bomboane din biscuiți - Un desert delicios al copilăriei

ieri la 15:34

Franzela de casa reteta de paine simpla si pufoasa

pe 19.05 la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol din cap de porc