Ardei umpluti cu cartofi si branza

de merisor in Mancaruri de legume, 13 Iul 2012 | 7144 vizualizari

 

Noi mancam cartofii mai mereu cu branza si citind o reteta de ardei umpluti cu cartofi, m-am gandit sa introduc si branza in umplutura si le-a placut alor mei.

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 7-8 cartofi mari
  • 2 cepe
  • 3-4 linguri bulion
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 250 g branza veche (eu am pus branza de burduf, si a dat un gust aparte)
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu cartofi si branza:

Se spala ardeii , se curata de cotoare si se scutura de seminte.


Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja


Se caleste ceapa tocata marunt si se adauga bulionul, sarea si piperul. Se curate cartofii, se zdrobesc cu furculita sau se dau pe razatoare si se amesteca cu ceapa si bulionul. Se lasa la racit dupa care se pune mararul, branza si oul si se umple ardeii cu aceasta compozitie


Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si se dau la cuptor. Se intorc cu grija pana se rumenesc ardeii pe toate partile Se servesc ca si garnitura la fripturi cu salata sau muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu cartofi si branza" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

oana_pisicutza16 1

16.07.2012, 13:35

tare buni

merisor 1

16.07.2012, 14:16

multumesc, pisoias!

Ligia Bxl 1

18.10.2014, 21:07

cu cartofi nu am incercat niciodata,cred ca au un gust tare bun,mai ales ca-mi plac cartofii in orice

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Drob de miel
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte basarabene (foioase) de post, cu cartofi, ceapă verde și mărar

de RODIMUR 5

ieri la 22:53

Mamaliguta cu busuioc si parmezan preparata la wok

ieri la 21:36

Mancare de cartofi cu afumatura de porc la multicooker crock pot express

de Adi 4

ieri la 20:41

Tort de post Excelent

de RODIMUR 5

ieri la 17:23

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu legume si orez