Mancare de mazare

de lia maria in Mancaruri de legume, 14 Dec 2010 | 4722 vizualizari

 

Delicioasa si plina de vitamine.

 

INGREDIENTE

  • 500g mazare
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita miere
  • 1 lingura ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de mazare:

Ceapa o taiem fideluta, ardeiul cubulete si morcovul il dam pe razatoarea mica. Punem intr-o tigaie , uleiul la incins, adaugam ceapa si ardeiul, calim 3-4’, adaugam morcovul ras si mierea, amestecam de cateva ori si punem mazarea si mararul. Turnam 150ml apa, asezonam cu sare si piper si lasam la fiert cam 15-20’, pana se inmoaie boabele de mazare.

Se serveste calda sau rece. Eu am servit-o ca si garnitura la chiftele .

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sote de mazare cu morcov