Ardei umpluti cu couscous gremolata

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2011 | 2829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ardei grasi rosii, injumatatiti si curatati de seminte
  • 100 gr couscous
  • 2 linguri stafide
  • 1 cub concentrat de legume
  •  2 linguri de patrunjel tocat
  •  coaja rasa si zeama de la 1 lamaie
  • 2 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura lapte
  • 2 rosii, taiate cubulete
  • ulei de masline cu piper
  • sare
  • iaurt, pentru sevire
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu couscous gremolata:

1. Incinge cuptorul la 190˚C. Intr-un vas termorezistent toarna 3-4 linguri ulei de masline cu piper si 200 ml apa.


2. Pune o cratita mica cu apa la fiert. Adauga concentratul de legume. Dupa ce a data apa in clocot adauga couscousul si stafidele. Lasa-le sa fiarba 10 minute.


3. Intr-un blender, adauga patrunjelul, coaja rasa si zeama de la 1 lamaie, cateii de usturoi, mierea, laptele si 1 lingura ulei de masline cu piper.mixeaza-le bine.


4. Strecoara cuouscousul si stafidele apoi amesteca-le cu rosiile tocate si compozitia cu patrunjel, pastrand 2 linguri din compozitia cu patrunjel.Aseaza ardeii in vasul pregatit si da la cuptor 40 minute.


5.Serveste ardeii cu iaurt amestecat cu cele 2 linguri de compozitie cu patrunjel.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu couscous gremolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

24.01.2011, 10:08

Bravo,tanara gospodina!

MotanLaOale 1

24.01.2011, 13:33

bun trebuie sa fie

mirela0911 1

24.01.2011, 21:58

tare frumos e

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Placinta creata