Ardei umpluti cu varza alba si rosie

de Sim0na in Muraturi, 19 Noi 2012 | 9949 vizualizari

COMENTARII (29)

portiadelumina 1

19.11.2012, 19:34

Ăştia-s buni cu pastramă Sau cu mâncare de cartofi că-i post. Merg şi cu fasole iahnie. Ar mai merge şi cu...mai bine lasă Sunt foarte gustoşi

Merisor 1

19.11.2012, 19:36

Padre, m-ai facut sa si as vrea sa

Rocsi 1

19.11.2012, 19:37

Harnicuto

portiadelumina 1

19.11.2012, 19:37

Bine că m-am oprit din enumerat Meri, că mai aveam idei

diaconta 1

19.11.2012, 19:38

ce-mi plaaaaaaaaaaaac si anul asta n-am pus

diaconta 1

19.11.2012, 19:39

Rusinica sa-ti fie Padre,sa vorbesti de cele sfinte in post)))))

portiadelumina 1

19.11.2012, 19:42

Adică Dia nici de fasole nu pot zice?

Angelina_Elena 1

19.11.2012, 19:44

ce mult imi plac!

Geanina87 1

19.11.2012, 19:44

interesant

Sim0na 1

19.11.2012, 19:45

Vai Padre!!! De pastrama ai zis?! Vine fata si cu pastrama!! )

Sim0na 1

19.11.2012, 19:46

Merisor, Rocsy, Elena_Daria, Geanina

Sim0na 1

19.11.2012, 19:49

Asa Dia!! Zi, zi!!

andreea_angelo 1

19.11.2012, 20:01

ce bunatateeeee....iami iami

Doralinda 1

19.11.2012, 20:14

Oh, mi-ai facut tare pofta! As putea manca toata ziua doar asta!!! La favorite! Am sa o incerc sa o fac si eu! Magazia mea, e cam goala!!

Doralinda 1

19.11.2012, 20:16

Portiadelumina, ai enumerat atatea bunataturi ca nu stiu cu ce sa incep maine!

Doralinda 1

19.11.2012, 20:19

Smona, ce e pikantul fix ?! Adica daca eu nu am asa ceva, cu il pot inlocui???

MotanLaOale 1

19.11.2012, 20:22

Cris2711 1

19.11.2012, 20:26

buna reteta

Sim0na 1

19.11.2012, 20:39

Andreea,
Doralinda, pikant fix-ul este un amestec de condimente si conservanti si se prepara cu apa, otet si zahar. Cred ca merge foarte bine si fara pikant fix.. doar cu condimente, otet si apa, dar nu stiu sa-ti spun masurile exacte.. La fel de bine merg facuti si cu saramura: la 1 litru de apa, 1 lingura cu varf de sare grunjoasa si 1 lingura rasa zahar. Soarca mea il face in ambele variante si ne place la fel de mult.
Motan
Cris

laura_n 1

19.11.2012, 20:57

Simo, nu am cuvinte sa iti arat ce fata am facut cand am vazut postarea. sunt bestiali, absolut bestiali

Lau 1

19.11.2012, 21:02

Doralinda 1

19.11.2012, 21:04

Simona, multumesc mult, o sa incerc cu a doua varianta! Sper sa imi iasa! Nu am pus niciodata muraturi! O sa incerc si varianta cu otet, poate o gasesc pe undeva pe internet!

Sim0na 1

19.11.2012, 21:04

Laura, cam asta as fi mancat si eu azi..
Sufletista

Doralinda 1

19.11.2012, 21:17

Smona, inca o intrebare, ai turnat oteul cald peste ardei sau ai asteptat sa se raceasca?

Sim0na 1

19.11.2012, 22:02

Doralinda, cu siguranta gasesti la fete varianta cu otet.. Din pacate nu sunt specialista Amestecul eu l-am pus fierbinte, ptr ca asa se pregateste pikant-fix-ul asta.. Sper sa-ti fi fost de folos..
Am vazut ca nu locuiesti in Romania.. Nu stiu cum sunt legumele la Monte Carlo, dar soramea in Italia nu poate pune muraturi ptr ca nu se fac.. se inmoaie..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ardei umplut cu varza (alba+rosie) si conopida