Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna

de ralu_ca in Conserve, 13 Sep 2014 | 2083 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze rosii mari
  • 15 ardei grasi
  • 2maini sare grungoasa
  • piper boabe
  • foi dafin
  • 1 l otet
  • 4 l apa rece
  • 900 g zahar
  • 5 linguri sare grungoasa
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna:

Varza am tocat-o cu robotul, am adaugat 2 maini de sare si am amestecat lasand la odihnit 30 min. Intre timp intr-o oala am pregatit solutia cu cei 4 l de apa, 1 otet, 5 linguri sare, conservat, zahar. Am amestecat pana ce se dizolva ingredientele. Ardeilor le-am scos cotorul, samburii, i-am spalat si i-am lasat cu gura in jos sa se scurga bine. Am pregatit 2 borcane in care am inceput sa asez ardeii in picioare, umpluti cu varza tocata si scursa. Dupa ce s-au umplut borcanele am pus boabe piper si foi dafin si am turnat solutia pana ce i-am acoperit. Am acoperit si celofan si le-am bagat in pivnita.

Avand in vedere ca este prima oara cand fac asa ceva, sper sa iasa ceva bun :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Andreea Caroline 1

13.09.2014, 21:17

Rocsi 1

13.09.2014, 21:45

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 19:22

ne plac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!