Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna

de ralu_ca in Conserve, 13 Sep 2014 | 7971 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze rosii mari
  • 15 ardei grasi
  • 2maini sare grungoasa
  • piper boabe
  • foi dafin
  • 1 l otet
  • 4 l apa rece
  • 900 g zahar
  • 5 linguri sare grungoasa
  • 2 plicuri conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna:

Varza am tocat-o cu robotul, am adaugat 2 maini de sare si am amestecat lasand la odihnit 30 min. Intre timp intr-o oala am pregatit solutia cu cei 4 l de apa, 1 otet, 5 linguri sare, conservat, zahar. Am amestecat pana ce se dizolva ingredientele. Ardeilor le-am scos cotorul, samburii, i-am spalat si i-am lasat cu gura in jos sa se scurga bine. Am pregatit 2 borcane in care am inceput sa asez ardeii in picioare, umpluti cu varza tocata si scursa. Dupa ce s-au umplut borcanele am pus boabe piper si foi dafin si am turnat solutia pana ce i-am acoperit. Am acoperit si celofan si le-am bagat in pivnita.

Avand in vedere ca este prima oara cand fac asa ceva, sper sa iasa ceva bun :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza rosie pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu varza alba si rosie