Ardei umpluti cu varza si stafide

de divainbucatarie in Muraturi, 11 Noi 2010 | 4793 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 1 varza
  • 1 mana mica de stafide
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • hrean
  • conopida
  • morcov
  • buchete de marar uscate
  • frunza de busuioc
  • frunza de dafin
  • 3 catei de usturoi/borcan
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza si stafide:

Punem pe fundul borcanului cateva boabe de piper, 1/4 lingurita boabe de mustar si o frunza mica de busuioc.


Radem varza, o saram foarte putin si adaugam stafidele. Amestecam pentru ca stafidele sa fie raspandite uniform. Umplem ardeii cu varza si stafide, apoi ii punem in borcan. Pe langa ardei mai punem felii de morcovi, buchete mici de conopida, hrean si cativa catei de usturoi. Daca va place sa mancati mai picant puteti adauga un ardei iute taiat felii.


Cand terminam de umplut borcanul punem felii de hrean, o frunza mica de dafin, 1/2 lingurita boabe de mustar si un buchet uscat de seminte de marar.


Dupa ce s-au asezat in borcan se toarna apa fierbinte impreuna cu sarea (1 lingura de sare la 1 litru de apa).

Sigilam borcanele fierbinti.


Putem servi muraturile la o luna dupa ce le-am pus in borcan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:07

Imi plac muuuult!

divainbucatarie 1

12.11.2010, 15:38

Multumesc Corina!

raluxas 1

18.11.2010, 18:19

care este scopul stafidelor?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Gogosari si conopida in otet