Ardei umpluti cu varza si stafide

de divainbucatarie in Muraturi, 11 Noi 2010 | 5057 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei grasi
  • 1 varza
  • 1 mana mica de stafide
  • boabe de piper
  • boabe de mustar
  • hrean
  • conopida
  • morcov
  • buchete de marar uscate
  • frunza de busuioc
  • frunza de dafin
  • 3 catei de usturoi/borcan
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu varza si stafide:

Punem pe fundul borcanului cateva boabe de piper, 1/4 lingurita boabe de mustar si o frunza mica de busuioc.


Radem varza, o saram foarte putin si adaugam stafidele. Amestecam pentru ca stafidele sa fie raspandite uniform. Umplem ardeii cu varza si stafide, apoi ii punem in borcan. Pe langa ardei mai punem felii de morcovi, buchete mici de conopida, hrean si cativa catei de usturoi. Daca va place sa mancati mai picant puteti adauga un ardei iute taiat felii.


Cand terminam de umplut borcanul punem felii de hrean, o frunza mica de dafin, 1/2 lingurita boabe de mustar si un buchet uscat de seminte de marar.


Dupa ce s-au asezat in borcan se toarna apa fierbinte impreuna cu sarea (1 lingura de sare la 1 litru de apa).

Sigilam borcanele fierbinti.


Putem servi muraturile la o luna dupa ce le-am pus in borcan.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu varza si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Corinuta 1

12.11.2010, 15:07

Imi plac muuuult!

divainbucatarie 1

12.11.2010, 15:38

Multumesc Corina!

raluxas 1

18.11.2010, 18:19

care este scopul stafidelor?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Gustari cu pasta de avocado si ton
  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Castraveti murati pentru iarna