Muraturi asortate

de oO_ acnA _Oo in Muraturi, 20 Oct 2012 | 13369 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 18 kg gogonele
  • 1 conopida mare (1,5 kg )
  • varza rosie 3 buc ( potrivite )
  • 1 kg castraveti (cat mai mari )
  • 4 gutui
  • 4 mere
  • 3 pere
  • 3 kg telina
  • 1,5 kg morcov
  • 1/2 kg ardei usturati (portocalii )
  • 1/2 kg usturoi
  • 1/2 -3/4 kg hrean
  • SARE : 25 g / litru
  • piper negru boabe 1 plic
  • 1 tufa de marar uscat
  • 3 ceapa ( le punem intregi )
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi asortate:

Aranjam legumele si fructele in butoi (60 L) si turnam saramura la 35- 40 de grade ca sa fermenteze  mai repede .Se tin in casa doua trei zile (la cald) apoi se muta intr-o incapere racoroasa ( camara , pivnita ) . 

Textul si reteta apartine sotului :)).

TIPS-URI

1

Interzis femeilor singure intrucat cu greu butoiul mai poate fi mutat :))))

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi asortate" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

la 09:57

Supa de rosii cu galusti din gris

de Caty 1

pe 11.08 la 13:22

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogosari in otet, la rece