Ardei umpluti in sos de rosii

de Valclaudia in Porc, 13 Aug 2017 | 11619 vizualizari

 

i-am preparat dupa reteta Andrei, careia vreau sa-i multumesc.... https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-in-sos-de-rosii-79426.html
Sunt deliciosi! 

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 2 oua mari de casa
  • 750 gr carne tocata de porc
  • 100 gr orez
  • putin cimbru uscat
  • 1 ceapa tocata
  • piper dupa gust
  • sare dupa gust
  • apa plata cca 750 ml
  • putina faina
  • 500 gr rosii pasate din comert / 1 cutie
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1-2 foi de dafin
  • marar verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii, apoi le scoatem cotoarele si nervurile cu seminte, folosind un cutitas cu lama subtire.

Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust, ouale, cimbrul, orezul clatit in apa rece si scurs, ceapa tocata fin si putin marar tocat.

Omogenizam amestecul de carne, apoi umplem ardeii, iar la final, acoperim carnea cu putina faina, asa incat sa se formeze un fel de capac, care sa impiedice in timpul fierberii imprastierea compozitiei in lichidul in care fierb ardeii / cca 750 ml apa plata.

Dam cratita la fiert la foc mediu, iar cand carnea este fiarta si apa scade la jumatate, adaugam rosiile pasate, condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar brun si cateva bobite de mustar, punem 1-2 foi de dafin si lasam ardeii sa fiarba acoperiti pana se leaga sosul.

La final, presaram marar verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Mâncare de măsline cu carne