Ardei umpluti in sos de rosii

de Valclaudia in Porc, 13 Aug 2017 | 660 vizualizari

 

i-am preparat dupa reteta Andrei, careia vreau sa-i multumesc.... https://www.bucataras.ro/retete/ardei-umpluti-cu-carne-de-porc-in-sos-de-rosii-79426.html
Sunt deliciosi! 

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 2 oua mari de casa
  • 750 gr carne tocata de porc
  • 100 gr orez
  • putin cimbru uscat
  • 1 ceapa tocata
  • piper dupa gust
  • sare dupa gust
  • apa plata cca 750 ml
  • putina faina
  • 500 gr rosii pasate din comert / 1 cutie
  • 1 lingurita boabe de mustar
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1-2 foi de dafin
  • marar verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti in sos de rosii:

Spalam ardeii, apoi le scoatem cotoarele si nervurile cu seminte, folosind un cutitas cu lama subtire.


Punem carnea tocata intr-un castron, adaugam sare si piper dupa gust, ouale, cimbrul, orezul clatit in apa rece si scurs, ceapa tocata fin si putin marar tocat.


Omogenizam amestecul de carne, apoi umplem ardeii, iar la final, acoperim carnea cu putina faina, asa incat sa se formeze un fel de capac, care sa impiedice in timpul fierberii imprastierea compozitiei in lichidul in care fierb ardeii / cca 750 ml apa plata.


Dam cratita la fiert la foc mediu, iar cand carnea este fiarta si apa scade la jumatate, adaugam rosiile pasate, condimentam dupa gust cu sare, piper, zahar brun si cateva bobite de mustar, punem 1-2 foi de dafin si lasam ardeii sa fiarba acoperiti pana se leaga sosul.


La final, presaram marar verde si servim.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

elucubratiiculinare 1

14.08.2017, 21:21

sunt preferatii tuturor

Gherca Daniela 1

14.08.2017, 21:34

oanapl 1

14.08.2017, 21:58

Delicioși!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

10180 puncte

xana

8370 puncte

anca_rm

7550 puncte

vasimur

5650 puncte

oanapl

5440 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert rulouri cu branza dulce
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tigaie