Ardei umpluti pane

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 7305 vizualizari

 

o reteta simpla dar tare gustoasa! acum am mancat si sunt tare satisfacuta! ideea mi-a venit din ultimul numar al revistei practic in bucatarie.Mi-a placut la nebunie si nu am rezistat sa o incerc desi cu multe modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 felii branza de oi
  • 2 rondele cascaval Dalia
  • 2 felii salam uscat mare
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti pane:

Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare.


Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o bucata de ardei.


Se da acest ansamblu prin ou batut amestecat cu faina si apoi prin pesmet,se prinde cu o scobitoare in mijloc si se prajeste in ulei incins.


Se serveste atat cald cat si rece.Rece se taie mai frumos si puteti sa asezati felii frumoase ca si aperitiv.

 

TIPS-URI

1

recomand foflosirea unui ardei capia, acesta nu mai necesita taiere, se poate umple direct asa, eu nu am gasit la piata deloc si am facut cu ardei gras dar dupa mine ardeiul capia se potriveste mai mult si e mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

epurasha2bb 1

28.06.2010, 09:03

ela
@mena multumesc mult de tot, e foarte magulitor ce spui!

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:46

nastrusnica idee arata grozav , e reteta de aceea ,, sa lasi musafirii cu gura cascata ''

epurasha2bb 1

30.06.2010, 22:01

multumesc mihaela, am facut si din capia si au iesit foarte frumosi si se umplu mai usor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece