Ardei umpluti pane

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2010 | 7515 vizualizari

 

o reteta simpla dar tare gustoasa! acum am mancat si sunt tare satisfacuta! ideea mi-a venit din ultimul numar al revistei practic in bucatarie.Mi-a placut la nebunie si nu am rezistat sa o incerc desi cu multe modificari.

 

INGREDIENTE

  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 felii branza de oi
  • 2 rondele cascaval Dalia
  • 2 felii salam uscat mare
  • marar verde
  • 1 ou
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri pesmet
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti pane:

Se spala ardeiul gras si se taie in 4.Se coc putin bucatile de ardei si se dau cu sare.


Apoi se aseaza o bucata de ardei peste ea se aseaza marar verde tocat , apoi o felie de branza, apoi o felie de salam, apoi o felie de cascaval si ultima data o bucata de ardei.


Se da acest ansamblu prin ou batut amestecat cu faina si apoi prin pesmet,se prinde cu o scobitoare in mijloc si se prajeste in ulei incins.


Se serveste atat cald cat si rece.Rece se taie mai frumos si puteti sa asezati felii frumoase ca si aperitiv.

 

TIPS-URI

1

recomand foflosirea unui ardei capia, acesta nu mai necesita taiere, se poate umple direct asa, eu nu am gasit la piata deloc si am facut cu ardei gras dar dupa mine ardeiul capia se potriveste mai mult si e mai gustos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

epurasha2bb 1

28.06.2010, 09:03

ela
@mena multumesc mult de tot, e foarte magulitor ce spui!

mihaelar63 1

29.06.2010, 16:46

nastrusnica idee arata grozav , e reteta de aceea ,, sa lasi musafirii cu gura cascata ''

epurasha2bb 1

30.06.2010, 22:01

multumesc mihaela, am facut si din capia si au iesit foarte frumosi si se umplu mai usor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

9740 puncte

RODIMUR

7080 puncte

mihaelar63

6670 puncte

mirela0911

6140 puncte

katty

5730 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Chocoflan
  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

  • 24

    MA

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu branza sarata