Arici umpluti cu carnati

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 2732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 carnati oltenesti
  • 4-5 cartofi
  • 2 oua
  • sare, piper, ulei
  • 100 gr de branza sau parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Arici umpluti cu carnati:

Se curata cartofii, se spala si se dau pe razatoarea mica, se storc sa nu ramana apa in ei, se sparg oulele si se amesteca cu cartofii,se face ca o pasta, se asezoneaza cu sare si piper. Carnatii se taie in bucati de 5-6 cm si se prajesc cam 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta.


Se trece la montarea ariciului, carnatul va fi imbracat in amestecul de cartof cu ou si va fi dat la prajit in ulei. Se lasa 10 minute dupa care daca se constata ca sunt facuti se scot pe hartie absorbanta.



Se poate decora cu legume iar pe deasupra se poate rade pe razatoarea mica branza sau parmezan.



Pofta Buna

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Arici umpluti cu carnati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

vanilla 1

15.11.2010, 12:48

ceva ptr mine mai este????

nico15 1

15.11.2010, 15:55

Daca nu mai este facem altiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dentistutza 1

16.11.2010, 20:01

daca se dau arici prajiti vreau si eu...mai au si ceva oltenesti in eii...yammy...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute picante de cartofi cu cascaval