Aripi crocante de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 7 Apr 2011 | 5531 vizualizari

 

Mi se facuse pofta de ambientul de fast food,,, :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g pesmet
  • 200 g susan
  • 10 aripi de pui (taiate in jumatate)
  • condimente (sare, chili, piper dupa gust)
  • garnitura: cartofi pai/piure, salata
  • Pentru dressing: o capatana de usturoi, 2 linguri cu ulei de masline, 3 linguri cu smantana, sare dupa gust, marar tocat marunt
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi crocante de pui:

Batem ouale spuma impreuna cu condimentele. Trecem aripile prin faina, apoi prin ouale batute si la final prim amestecul de pesmet si susan. Le punem la prajit, la foc mic, pentru a se patrunde bine (recomand o tigaie gen dry cooker - nu consuma atat de mult ulei).


Le putem servi ca atare cu dressing de usturoi, cu o garnitura de cartofi pai sau combinate cu o salata usoara de primavara!


Sa aveti pofta!




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi crocante de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

mihaelaM 1

08.04.2011, 14:20

arata nemaipomenit si chiar imi plac ffff mult aripioarele

Dya Daniela Andrei 1

08.04.2011, 14:32

Multumesc Mihaela!

alinutzika 1

17.08.2011, 15:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
"Musakhan"-Pui "reincalzit" cu ceapa si "sumac"-reteta palestiniana