Aripi de pui si conopida pane

de gugugh in Pui, 9 Noi 2010 | 4033 vizualizari

 

dupa o zi plina de activitati pt serviciu, m.am gandit sa gatesc ceva usor si bun si a iesit urmatoarea reteta. o bunatate

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui
  • conopida
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • cascaval/branza telemea
  • ulei pentru prajit
  • sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui si conopida pane:

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua.

Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min.

Conopida se desface buchetele , se spala sis e fierbe in apa cu sare cca 5-10 min , se incearca cu furculita. nu se fierb insa prea tare. sa ramana usor crocante.

Ouale le batem bine cu sare , piper si cascaval sau branza rasa, cam 2 linguri.

punem pe farfurie faina  iar in alta farfurie pesmetul.

Scoatem pe o farfurie aripioarele si conopida fiarta si trecem sa le afcem pane astfel: dam mai intai prin faina , apoi ou si la sf prin pesmet si punem in tigaie in ulei incins si al foc mai iute. tb doar sa se rumeneasca frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta si se servesc calde alaturi de garnitura la alegere. Eu le.am servit cu piure de cartofi si salata de ridichii negre.

 

TIPS-URI

1

se pune mai mult ulei in tigaie ca sa se poata praji bine si conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui si conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripi de pui si conopida pane-0
Aripi de pui si conopida pane-1
Aripi de pui si conopida pane-2

COMENTARII (8)

gugugh

gugugh 1

09.11.2010, 21:57

cu mare drag gaby_d

Ligia Bxl

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:08

bune rau

cocolina

cocolina 1

20.04.2012, 22:54

Foarte ,foarte bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!