Aripi picante cu cartofi la cuptor

de Sim0na in Pui, 13 Feb 2012 | 6184 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 2 lingurita sare
  • 3 lingurita zahar
  • 1 lingurita rozmarin
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 lingurite peperoncino
  • 5 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • apa minerala
  • ulei de masline
  • ulei ptr prajit
  • 2 cartofi
  • 50 g unt sarat cu cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi picante cu cartofi la cuptor:

Aripioarele le-am taiat in 3, aruncand varful. Le-am spalat si curatat bine. Am amestecat  condimentele cu usturoiul pisat si ulei de masline. Am adaugat si sucul de la o jumatate de lamaie.... apa minerala .. cca 200 ml. Am pus amestecul de condimente peste aripioare si am dat la frigider ptr 24 ore.

Dupa ce au stat la marinat, am pus aripioarele intr-o tava in care am adaugat ulei de masline, si am dat la cuptor. Eu nu am folosit marinata.

Am pregatit si cartofii, taindu-i bucati. Am pus intr-un vas de yena bucati de unt sarat cu cimbru, si cartofii bucati si am dat la cuptor. Am lasat la cuptor pana au fost gata si aripioarele si cartifii.

Am servit alaturi cu o salata de sfecla, iar pe cartofi am pus smantana! O bunatate de cina!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lau 1

14.02.2012, 10:56

bune

iri_iri 1

14.02.2012, 20:56

ai ales bine ...salata de sfecla este fff buna

Sim0na 1

15.02.2012, 10:28

@Iri_love, ptr mine este cea mai buna salata!
Pupici tuturor

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu cartofi la cuptor