Aripi picante cu cartofi la cuptor

de Sim0na in Pui, 13 Feb 2012 | 7223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 2 lingurita sare
  • 3 lingurita zahar
  • 1 lingurita rozmarin
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 lingurite peperoncino
  • 5 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • apa minerala
  • ulei de masline
  • ulei ptr prajit
  • 2 cartofi
  • 50 g unt sarat cu cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi picante cu cartofi la cuptor:

Aripioarele le-am taiat in 3, aruncand varful. Le-am spalat si curatat bine. Am amestecat  condimentele cu usturoiul pisat si ulei de masline. Am adaugat si sucul de la o jumatate de lamaie.... apa minerala .. cca 200 ml. Am pus amestecul de condimente peste aripioare si am dat la frigider ptr 24 ore.

Dupa ce au stat la marinat, am pus aripioarele intr-o tava in care am adaugat ulei de masline, si am dat la cuptor. Eu nu am folosit marinata.

Am pregatit si cartofii, taindu-i bucati. Am pus intr-un vas de yena bucati de unt sarat cu cimbru, si cartofii bucati si am dat la cuptor. Am lasat la cuptor pana au fost gata si aripioarele si cartifii.

Am servit alaturi cu o salata de sfecla, iar pe cartofi am pus smantana! O bunatate de cina!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lau 1

14.02.2012, 10:56

bune

iry-gabriela 1

14.02.2012, 20:56

ai ales bine ...salata de sfecla este fff buna

Sim0na 1

15.02.2012, 10:28

@Iri_love, ptr mine este cea mai buna salata!
Pupici tuturor

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

Reteta Cremsnit, cum sa prepari rapid cel mai delicios desert cu crema de vanilie

de Miha 9

ieri la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante la cuptor