Aripi picante cu cartofi la cuptor

de Sim0na in Pui, 13 Feb 2012 | 4193 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola aripioare
  • 2 lingurita sare
  • 3 lingurita zahar
  • 1 lingurita rozmarin
  • 2 lingurite boia iute
  • 2 lingurite peperoncino
  • 5 catei de usturoi
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • apa minerala
  • ulei de masline
  • ulei ptr prajit
  • 2 cartofi
  • 50 g unt sarat cu cimbru
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi picante cu cartofi la cuptor:

Aripioarele le-am taiat in 3, aruncand varful. Le-am spalat si curatat bine. Am amestecat condimentele cu usturoiul pisat si ulei de masline. Am adaugat si sucul de la o jumatate de lamaie.... apa minerala .. cca 200 ml. Am pus amestecul de condimente peste aripioare si am dat la frigider ptr 24 ore.


Dupa ce au stat la marinat, am pus aripioarele intr-o tava in care am adaugat ulei de masline, si am dat la cuptor. Eu nu am folosit marinata.


Am pregatit si cartofii, taindu-i bucati. Am pus intr-un vas de yena bucati de unt sarat cu cimbru, si cartofii bucati si am dat la cuptor. Am lasat la cuptor pana au fost gata si aripioarele si cartifii.


Am servit alaturi cu o salata de sfecla, iar pe cartofi am pus smantana! O bunatate de cina!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi picante cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

14.02.2012, 10:56

bune

iri_iri 1

14.02.2012, 20:56

ai ales bine ...salata de sfecla este fff buna

Sim0na 1

15.02.2012, 10:28

@Iri_love, ptr mine este cea mai buna salata!
Pupici tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu cartofi la cuptor