Aripioare crocante a la KFC

de epurasha2bb in Pui, 31 Aug 2014 | 10277 vizualizari

 

fetitelor mele de place invelisul crocant de la aripioarele de la KFC insa nu le place ca este picant asa ca tot incerc sa reproduc acasa .Dintre variantele inecrcate pana acum , aceasta s-a apropiat cel mai mult de gustul KFC.

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de chipsuri Crusti Croc-Mustard style (de la Lidl);
  • 1 cana mare de faina alba
  • 2 linguri de amestec de condimente pt fripturi cu usturoi(contine cimbru, boia, usturoi praf, piper negru, curry)
  • 1 kg aripioare de pui proapete
  • 2-3 oua
  • 1 ceapa mica
  • 2 graunti de usturoi
  • foi de dafin
  • apa cu sare pt tinut in saramura puiul
  • ulei destul pt.prajit ca la gogosi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante a la KFC:

Se spala aripioarele , se taie si se inlatura varfurile aripioarelor, se taie apoi din nou aripioara intre cotoias si partea dinspre varf, se pun intr-un castron de palstic cu apa si sare si se dau al rece macar 1 jum.ora.


Apoi am fiert apa cu foi de dafin si sare si am oparit arioaperele vreo 10 minute .Apoi le-am scurs si le-am lasat sa se zvante putin.


Apoi pregatim chipsurile care trebuie sfaramate .Eu am folosit un castron inalt de plastic in care i-am zdrobit ca in foto de mai jos cu un tel de plastic.


Apoi batem ouale in care adaugam ceapa si suturoiul curatete de coji si date pe razatoarea mica.


Aripioarele se scot din saramura, se dau prin faiana amestecata cu condimentele , apoi prin oul batut si amestecat cu ceapa si usturoiul razuite , apoi prin chipsurile zdrobite si iar prin faina.


Se prajesc rapid in ulei mult si incins in care sa pluteasca ca si gogosile.Se servesc calde :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante a la KFC" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

jolygina 1

01.09.2014, 01:48

le ador

Rocsi 1

01.09.2014, 20:37

noiinbucatarie 1

14.03.2016, 15:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu înveliş crocant şi sos de usturoi cu brânză topită