Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor

de Valclaudia in Pui, 30 Oct 2014 | 2363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 250 gr. ciuperci
  • 3 linguri mustar dulce
  • 2 linguri seminte de susan
  • sare si piper macinat dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor:

Spalam aripioarele sub jet de apa rece.


Amestecam 3 linguri de mustar cu 5 linguri de apa rece, 2 linguri seminte de susan, sare si piper macinat dupa gust.


Asezam aripioarele intr-un castron, turnam amestecul de mustar peste aripioare si dam vasul la rece pentru cateva ore (eu l-am lasat de seara pana dimineata la frigider).


A doua zi golim continutul castronului intr-un vas de yena,curatam ciupercile, le spalam si le taiem felii.


Asezam feliile de ciuperci peste aripioare, preincalzim cuptorulla 200 grade si dam tava la cuptor timp de o ora, pana se rumenesc aripioarele frumos si scade toata apa lasata.


Scoatem tava din cuptor, presaram patrunjel proaspat tocat si lasam la racorit.


Servim aripioarele cu mujdei de usturoi si mamaliguta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare cu sos de mustar si ciuperci la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Aurelia 07_07 1

30.10.2014, 21:14

Rocsi 1

30.10.2014, 21:29

mihaelar63 1

31.10.2014, 02:51

Ce-mi place ca folosesti semintele mereu

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

ieri la 23:50

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

ieri la 22:46

Desert cu visine si iaurt

de GeorgiG 5

ieri la 20:43

RETETA RECOMANDATA
Aripioare picante