Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala

de babi5 in Pui, 31 Ian 2014 | 11244 vizualizari

 

Simplu si bun ,am vrut sa le fac cu suc de lamie si neavind decit jumatate de lamie ,am recurs la sucul de portocala si nu-mi pare de loc rau ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala:

Prima data am curatat aripioarele, le-am spalat bine apoi le-am pus intr-un castron peste care am pus sucul de portocala ,am sarat, condimentat, si le-am pus la rece pentru 30 min.,apoi le-am asezat in tava.


Am tocat usturoiul, am pus putina boia,uleiul si apa am acoperit cu o folie si am dat la cuptorul incins la 220 gr .


Cind au fost aproape gata luam folia si mai lasam 10 min. sa se rumeneasca.


Garnitura linga dupa preferinta pofta buna.


Au un gust excelent.

 

TIPS-URI

1

Linga se poate folosi garnitura pe care o doriti

2

Sau se poate consuma ca atare doar cu o salata linga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

diaconta 1

01.02.2014, 23:11

babi5 1

02.02.2014, 01:40

multumesc diaconta

babi5 1

02.02.2014, 01:44

multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

RETETA RECOMANDATA
Legume Mexicane la cuptor cu aripioare