Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala

de babi5 in Pui, 31 Ian 2014 | 18502 vizualizari

 

Simplu si bun ,am vrut sa le fac cu suc de lamie si neavind decit jumatate de lamie ,am recurs la sucul de portocala si nu-mi pare de loc rau ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare
  • 2 portocale
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • vegeta
  • 4 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 100 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala:

Prima data am curatat aripioarele, le-am spalat bine apoi le-am pus intr-un castron peste care am pus sucul de  portocala ,am sarat, condimentat, si le-am pus la rece pentru 30 min.,apoi le-am asezat in tava.

Am tocat usturoiul, am pus putina boia,uleiul si apa am acoperit cu o folie si am dat la cuptorul  incins la 220 gr .

Cind au fost aproape gata luam folia si mai lasam 10 min. sa se rumeneasca.

Garnitura linga dupa preferinta pofta buna.

Au un gust excelent.

TIPS-URI

1

Linga se poate folosi garnitura pe care o doriti

2

Sau se poate consuma ca atare doar cu o salata linga ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui la cuptor cu suc de portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

babi5 1

02.02.2014, 01:40

multumesc diaconta

babi5 1

02.02.2014, 01:44

multumesc Rocsi

Rahela Velicu 1

24.06.2021, 20:05

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare crocante la cuptor