Aripioare de pui Panacris

de Panacris in Pui, 26 Iul 2013 | 1293 vizualizari

 

O rețetă super rapidă, 2 în 1;) Oana mulțumesc ptr inspirație! ;)

 

INGREDIENTE

  • aripioare de pui cca. 600 g,
  • brânză Camembert de la Islos,
  • cartofi roșii de Covasna cca. 1000 g,
  • sare iodată,
  • praf de chimien,
  • boia de ardei dulce,
  • piper proaspăt măcinat,
  • condimente de pui tandori (extra!) cine dorește mai picant,
  • ulei de măsline,
  • dulceață de morcovi a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html)
  • vas tip gril de la Decorix, prin intermediul Cămarei Bucătăraș;
  • Pentru decor:
  • frunze de mentă și creson
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui Panacris:

Cartofii se curăță, se taie rondele și se așează pe fundul vasului grill;) Între timp aripile de pui, se spală, se șterg cu un șervet de hârtie, apoi cu ajutorul unui cuțit mic, se desface pielea de deasupra aripioarei, unde se introduce câte o bucată de brânză Camembert, apoi se condimentează cu sare iodată, piper proaspăt măcinat, praf de chimen, boia dulce de ardei, câte o lingură de dulceață de morcov a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html ) și puțin ulei de măsline. Aripioarele se așează pe grătarul vasului de grill, se pune dă la cuptorul preîncins cca. 15 minute neacoperit, pentru a-și obține crusta, apoi se acoperă și se lasă la cuptor, ptr cca. 30 de minute la foc mic. Aripioarele și cartofii, se servesc fierbinți simpli sau alături de o salată delicioasă;) Pentru decor a, folosit mentă și creson din cultura proprie;) Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Panacris 1

27.07.2013, 07:37

Mulțumesc pentru aprecieri, Bucătărași!

JamilaCuisine 1

27.07.2013, 21:30

Ce pofta mi-ai facut!

babi5 1

21.08.2013, 21:01

Buneeeeeeeeeeeeeee!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cordon Bleu