Aripioare de pui picante

de mena29 in Pui, 11 Iun 2011 | 5342 vizualizari

 

Cum mie imi place mult carnea de pui ,pentru astazi am hotarat sa pregatesc aripioare de pui picante.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr aripioare de pui
  • 2 linguri curry
  • 2 linguri sos de soia
  • 2-3 linguri sos chilli
  • 2 linguri sos de ardei iute
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante:

Spalam si curatam bine aripioarele,le uscam cu servete de bucatarie si le prajim scurt pe o parte si pe cealalta in tigaie intr-o lingura de ulei.

Separat amestecam sosul de chilli,cel de ardei iute,curry,sosul de soia,sarea si piperul.Scufundam aripioarele in acest amestec si lasam cam 15 min.De obicei pregatesc aripioarele si le las in acest sos de seara pana a doua zi insa cum astazi ma grabeam am schimbat putin lucrurile.

Asezam aripioarele intr-un vas termorezistent si le introducem la cuptor pentru 20 minute,scoatem tava din cuptor,intoarcem aripioarele pe cealalta parte si le mai lasam 20 minute la foc potrivit.

Nui am servit aripioarele cu garnitura de orez ,salata de varza si un pahar cu vin alb.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Cris2711 1

23.07.2011, 20:21

dany3la 1

09.08.2011, 20:07

arata delicios
O sa incerc si eu reteta

cocolina 1

22.04.2012, 13:48

Cel mai mult imi plac aripioarele de la pui foarte bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Curry usor de pui