Aripioare de pui picante la cuptor cu cartofi

de cristeena20 in Mancaruri cu carne, 19 Iun 2015 | 1166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 aripi de pui
  • sare, piper, ulei de masline, boia, usturoi, praf de usturoi, sos picant piri-piri
  • cca 10 cartofi noi
  • rozmarin proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui picante la cuptor cu cartofi:

Aripile de pui se curata si se spala bine, apoi le uscam cu servetele de hartie absorbanta.


Le stropim cu ulei de masline intr-un bol si le condimentam cu sare, piper macinat, boia, praf de usturoi si sos picant (eu am facut de mine din chilli africani, foarte iuti) Amestecam cu mana in bol sa se amestece condimentele si lasam la odihna acoperite cu o folie alimentara cca 1 ora la frigider.


Cartofii noi se spala si se tau in 2 sau 4, dupa preferinta. Ii punem in bol si ii amestecam cu ulei de masline , sare, piper alb macinat, catei de usturoi doar zdrobiti cu lama cutitului, cu coaja cu tot. Punem si rozmarin proaspat, verde si ii amestecam bine.


-Pregatim un vas termorezistent si aranjam in el aripile si cartofii frumos si dam la cuptorul incins, pana se rumenesc frumos si cartofii sunt copti.


Merg foarte bine langa o salata.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui picante la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

raluca95 1

19.06.2015, 21:18

Ce bun

Gherca Daniela 1

19.06.2015, 21:24

Gicuta69 1

19.06.2015, 22:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla la cuptor cu bere