Tocanita de naut cu carne de porc

de ilinca_rox in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2014 | 1264 vizualizari

 

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.
Este un preparat usor si foarte gustos.
Sper sa va placa~!

 

INGREDIENTE

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.


Spalam, curatam si tocam legumele.


Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.


Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.


Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.


Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.


La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei

COMENTARII (7)

babi5 1

15.12.2014, 05:14

Xandrinne 1

15.12.2014, 05:54

simona72 1

15.12.2014, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08