Tocanita de naut cu carne de porc

de ilinca_rox in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2014 | 1320 vizualizari

 

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.
Este un preparat usor si foarte gustos.
Sper sa va placa~!

 

INGREDIENTE

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.


Spalam, curatam si tocam legumele.


Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.


Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.


Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.


Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.


La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

15.12.2014, 05:14

Xandrinne 1

15.12.2014, 05:54

simona72 1

15.12.2014, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de naut cu carne