Tocanita de naut cu carne de porc

de ilinca_rox in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2014 | 1690 vizualizari

 

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.
Este un preparat usor si foarte gustos.
Sper sa va placa~!

 

INGREDIENTE

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.


Spalam, curatam si tocam legumele.


Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.


Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.


Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.


Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.


La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.


Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

babi5 1

15.12.2014, 05:14

Xandrinne 1

15.12.2014, 05:54

simona72 1

15.12.2014, 08:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de naut cu carne