Tocanita de naut cu carne de porc

de ilinca_rox in Mancaruri cu carne, 14 Dec 2014 | 4428 vizualizari

 

Imi place nautul, iar SunFood mi-a dat sansa sa incerc minunatele lor produse.
Este un preparat usor si foarte gustos.
Sper sa va placa~!

 

INGREDIENTE

  • o conserva de naut Sun Food
  • o conserva de rosii intregi Sun Food
  • o ceapa
  • un ardei
  • un morcov
  • 400 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de naut cu carne de porc:

Spalam carnea aspoi o punem intr-o tigaie cu ulei la prajit.

Spalam, curatam si tocam legumele. 

Intr-o oala punem putin ulei si apoi adaugam ceapa la calit. Lasam 3-4 min pana devine aurie apoi adaugam ardeiul si morcovul pentru inca 3-4 min.

Deschidem conserva de naut, scurgem apa si il clatim. Adaugam nautul in oala cu legumele calite si punem putina apa pana se acopera toate.

Le lasam la fiert aproximativ 15 min apoi adaugam rosiile din conserva, tocate marunt.

Punem carnea prajita si mai lasam la foc mic inca 10 min.

La final adaugam sare, piper si verdeata dupa gust.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de naut cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de naut cu carne