Aripioare în stil american

de Satisfyyourcravings in Pui, 15 Apr 2014 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare curățate și tăiate în 2 (eu am folosit numai partea cu două oase)
  • 1 cană panko (pesmet japonez)
  • 2 linguri de făină
  • 1 cană lapte
  • 1 lingură paprika afumată
  • 1 linguriță fulgi chili
  • sare/piper
  • ulei de măsline

Pentru sos:

  • 4 linguri sos thailandez dulce-picant
  • 1 1/2 lingurițe sambal oelek (pastă de ardei iuți)
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare în stil american:

Aripioarele de pui se așează într-un vas și se toarnă laptele amestecat cu paprika peste. Se lasă la marinat 2 ore.

Separat se amestecă panko cu faina, fulgii de chili, sare și piper

Se scot aripioarele din lapte și se tăvălesc prin amestecul de panko și făină până sunt acoperite complet. Se așează într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și unsă cu ulei de măsline. Se ung pe deasupra cu puțin ulei de măsline. 

Se coc la 180 de grade Celsius, 15 minute pe parte. 

Într-un bol, se amestecă sosul thailandez cu sambal și e toarnă peste aripioare. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare în stil american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sylvia 1

15.04.2014, 12:35

wow ce bine arata !

Criss 1

15.04.2014, 14:02

laura_n 1

15.04.2014, 19:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui cu maghiran (in sos)