Aripioare pane

de elena1988 in Pui, 28 Feb 2011 | 4709 vizualizari

 

Sunt foarte buneeeeeeeee

 

INGREDIENTE

  • eu am folosit 1 kg de aripi
  • pentru marinata:
  • sos de soia light
  • 2 lamaii mari
  • 4 linguri de ulei
  • Crusta:
  • faina,
  • oua ,
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare pane:

La aripioare le-am taiat cioturile si le-am pus la marinat ( sos de soia, ulei, zeama de lamaie). Dupa ce au stat la marinat  peste 2 ore (puteti sa le tineti si mai putin de 2 ore, dar cu cat stau mai mult la marinat cu atat mai bine) le-am crestat un pic si le-am pus pe o tigaie grill si le-am  facut pe ambele parti. Cand sunt aproape gata le asezam intr-o farfurie si le lasam un pic sa se raceasca, dupa care le dam prin faina, ou si pesmet  si iarasi prin ou si pesmet ( am facut pane dublu) ies mai bune asa si se prajesc in ulei incins si mult. Se pun pe servetele sa se scurga de ulei, noi am papat cu cartofii prajiti si usturoi cu maioneza.

 

TIPS-URI

1

folositi sos de soia light, daca puneti sos de soia normal este mai gros si necesita sa pui mai mult

2

puteti sa le fierbeti putin si apoi sa le scurgeti si sa le puneti la marinat sau le puteti face cum am facut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare pane-0
Aripioare pane-1
Aripioare pane-2

COMENTARII (34)

elena1988

elena1988 1

01.03.2011, 16:46

mirela

elena1988

elena1988 1

01.03.2011, 16:46

sufletista

oana_pisicutza16

oana_pisicutza16 1

10.04.2012, 21:42

foarte frumoase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!