Aripioare picante

de luminita20_2006 in Pui, 16 Iun 2011 | 3579 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente
  • 6 aripi de pui
  • 4 linguri sos soia
  • 2 linguri sos picant
  • ghimbir
  • 1 lingura sos worcester
  • 2 catei usturoi
  • mix condiment picant
  • 1 pahar vin alb
  • Garnitura: orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:


Aripile de pui se spala ,se taie varfurile, se arunca. Se amesteca intr-un castron sosul de soia cu sos worcester, sos picat , mixul de condiment picant, vinul, usturoi pisat si ghimbir ras .Se pun aripile in marinada obtinuta. Nu se pune sare deoarece sosul de soia e suficient de sarat.



Daca dispuneti de timp si puteti pune carnea de cu seara la marinat este foarte bine daca nu cu o ora inainte. Dupa ce a stat carnea se pune totul intr-o tava si se da la cuptor ~ 35 min- 45min. pana cand se rumeneste.



In timpul coacerii intoarceti aripile pe partea care sta in sos sa se rumeneasca. Se serveste cu ganitura de orez.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

divainbucatarie 1

17.06.2011, 16:25

ionela2682 1

17.06.2011, 16:56

marcela1979 1

19.06.2011, 09:54

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7809 puncte

RODIMUR

6345 puncte

Rocsi

6072 puncte

mirela0911

4809 puncte

Catalina L

4322 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciocanele la cuptor