Aripioare picante

de Adi75 in Pui, 2 Apr 2016 | 347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 14 aripioare ( cca un chilogram si jumătate )
  • 1 lingurița piper negru măcinat
  • 1 lingura chili
  • 1 lingura usturoi pudra
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri miere
  • 3 linguri suc de mere
  • 1 lingurița Eros Pista ( ardei iute tocat )
  • 3 linguri de bulion
  • ulei pentru prăjit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare picante:

Aripioarele se curată si li se taie vârfurile ,fiecare aripioară se taie in doua . Se prepara sosul ( piper , chili , praful de usturoi , sarea , mierea , sucul de mere , bulionul ardeiul iute tocat ) intr-un castron apoi se dau aripioarele prin sosul obținut si se lasă la rece peste noapte . Apoi se prăjesc intr-o tigaie cu ulei încins .

 

TIPS-URI

1

Condimentele se pun in funcție de gust in cantități mai mari sau mai mici .

2

Fiind destul de picant am folosit mănuși la amestecarea aripioarelor .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Aripioare picante-0
Aripioare picante-1
Aripioare picante-2

COMENTARII (9)

Adi75

Adi75 1

03.04.2016, 01:24

Claudia

noiinbucatarie

noiinbucatarie 1

04.04.2016, 12:31

Carmen_g

Carmen_g 1

05.04.2016, 21:17

Asa-mi plac mie aripioarele.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!