Baclava

de gugugh in Prajituri, 26 Oct 2010 | 11334 vizualizari

COMENTARII (22)

Rocsi 1

26.10.2010, 11:16

putin dulce nu strica...buna

danamatei 1

26.10.2010, 11:18

Foarte buna

adriana_bobu 1

26.10.2010, 11:19

oauuu ce bunatate...

gaby_duceag 1

26.10.2010, 11:34

ioi, ce fain e portionata sa ne ajunga la toate)))

La Ancuta 1

26.10.2010, 11:34

gugugh 1

26.10.2010, 11:43

pai asa m.am gandit si eu sa ajunga pt toata lumea , va multumesc fetelor

eclerash 1

26.10.2010, 11:51

preferata mea!!!

Laly 1

26.10.2010, 11:58

Ce bunatate,iti trimit baiatul pe cap,ca el este mare fan baclava

Corinuta 1

26.10.2010, 12:23

giuliana 1

26.10.2010, 12:38

vin si eu la o portie

gugugh 1

26.10.2010, 13:19

am mancat baclava si in turcia dar paraca tot mai buna e a mea , si asta o spun cu cea mai mare modestie

Miha 1

26.10.2010, 13:21

Ce-mi place baclavaua...Dar mi-e lene sa sparg nuci.

gugugh 1

26.10.2010, 14:31

asta cu spartul nucilor cam asa este.... pe mine ma mai ajuta sotul din cand in cand

kamy 1

26.10.2010, 14:37

5f

nadina73 1

26.10.2010, 17:42

super buna,am facut si eu uite aicihttp://bucataras.ro/retete/10815/baclava.html la mine sa terminat o tava mare de tot intr-o zi jumate5

gugugh 1

26.10.2010, 18:13

aa asta cu papatul si al mine e cam la fel si suntem doar 2 persoane , mai avem uneori m,usafiri....

lacrimioara 1

26.10.2010, 21:37

super arata

mena29 1

27.10.2010, 08:09

foarte buna

anadeea 1

29.10.2010, 14:21

super,este preferata mea,am sa incerc si eu reteta ta fiindca arata extraordinar de bine

anadeea 1

29.10.2010, 14:21

gugugh 1

31.10.2010, 11:48

si e si f buna anadeea

Rahela Velicu 1

05.11.2018, 22:20

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Capricii