Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Intr-un castron se amesteca zaharul cu nucile macinate si coaja de lamaie.
Separat se topeste untul.
Intr-o tava incepem sa punem aproximativ 7 foi unse cu unt intre ele, peste al saptelea rand incepem sa presaram amestecul de nuca si de continua foaie, nuca, foai, nuca ( aproxim 3 ). La sfarsit se pun celelalte foi unse intre ele cu unt. Se da la rece 15 - 20 min. Apoi se taie si se toarna untul ramas. Introducem la cuptor aprox 45 - 50 min.
Intre timp preparam siropul. Se da in fiert si se toarna peste baclavaua coapta.
Pofta buna!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult