Baclava rulata pentru Diaaaaaaaa

de aziz in Prajituri, 12 Oct 2011 | 4891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de:
  • un pachet de foi pentru placinta
  • Umplutura:
  • 200 gr nuca macinata
  • 100 gr alune macinate
  • 125 gr zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 plic zahar vanilat
  • 150 gr unt-pentru uns foile
  • Sirop:
  • sucul de la jumatate de lamaie
  • 250 gr zahar
  •  un pahar apa
  •  2 linguri apa de trandafiri
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baclava rulata pentru Diaaaaaaaa:

Se intind foile ca in imagine se ung cu o pensula cu unt topit,presaram nuca amesteata cu zahar alune si scortisoara,si rulam.Ungem tava cu unt asezam rulourile punem deasupra cubulete de unt si dam la cuptorul preincalzit 175 grade pana se rumenesc.Intr-o tigaie punem cele doua pahare de zahar si unul de apa +sucul proaspat de lamaie si lasam la fiert pana se ajunge la consistenta mierii de albine adaugam si apa de trandafiri.Cand rulourile sant aurii punem siropul peste ele mai lasam 5 minute la cuptor si apoi scoatem afara si lasam la racit.Se portioneaza dupa preferinta si se mananca cu mare pofta!:)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Baclava rulata pentru Diaaaaaaaa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (184)

aziz 1

19.10.2011, 16:05

rux ii era foame si eu ...suflet nobil...of doamne cat de modesta sant......

diaconta 1

02.01.2013, 14:36

diaconta
12.10.2011, 20:50 | Modifica

Hi hi hi ce bine-mi pare ca am exclusivitate si nu va dau deloooooooooc da' deloooooc
ahhhhhhh ce buna eeeeee mai iau o bucatica

madi_marin
12.10.2011, 20:52

dia vrea sa se lipeasca bine...... niste super glue ar fi mult mai eficient.....si nici nu ingrasa macar.....

Rocsi
12.10.2011, 20:54

dia daca nu ne dai se lipeste totul de tine..si ai sa cresti mare asa ca mai bine imparti

diaconta
12.10.2011, 20:56 | Modifica

degeaba,prea tarziu,s-a lipit tot tot de mine,acuma's dulce si eu ca Sefu"

aziz
12.10.2011, 20:57

tu, tu ai luat vre-un virus altcineva era ,,zgarcita,,

aziz
12.10.2011, 20:58

sa te tii de acum cu lipiciul pe tine...stii Kevin o sa se tina scai de tine ...deja te invidiez
)))))))))))
Azizule,ce dor imi e de tine mai vino fata pe la noi sper ca totul e Ok la voi.
La multi ani!!!!

diaconta 1

02.01.2013, 14:37

ce femei nebune aici pe site)))) dar ma gandesc cand o fi fost Gusti ....dulce? )))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca