Bagels

de Satisfyyourcravings in Piine, 21 Feb 2014 | 2602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 și 1/2 căni făină albă
  • 2 căni făină integrală
  • 3/4 cub drojdie
  • 1 lingură zahăr
  • 2 lingurițe sare
  • 2 linguri ulei
  • 1 cană apă călduță
  • susan negru și sare grunjoasă pentru decor
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagels:

Drojdia se amestecă cu sarea până se lichefiază. Într-un castron, se amestecă cele două tipuri de făină, apoi se adaugă uleiul, zahărul, drojdia și apa. Se frământă aluatul obținut 10-15 minute, până devine catifelat și elastic. Se lasă la crescut 2 ore, acoperit cu un prosop umezit cu apă caldă.


Se împarte aluatul în 8 bucăți egale. Se modelează sub formă de bilă fiecare bucată și se găurește în centru folosind degetele mari. Se așează pe o suprafață presărată cu făină.


Într-o oală se pune apă la fiert. Se scufundă fiecare bagel și se fierbe 30 de secunde pe fiecare parte. Se scot într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se presară susan și sare grunjoasă pe fiecare bagel, apoi se introduce tava în cuptorul preîncălzit la 245 de grade Celsius și se lasă 10-15 minute, până devin aurii.


Sunt perfecți pentru micul dejun sau pachețelul pentru școală.

 

TIPS-URI

1

În apa în care sunt fierți, se pot adăuga 2 linguri de miere pentru a obține un gust dulceag.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagels" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

laura_n 1

23.02.2014, 15:55

grozavee! bravooo, Adriana!

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:31

buneee

Satisfyyourcravings 1

06.04.2014, 09:09

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Brezel - covrigi nemtesti